Příměstské tábory nabízí program na celé prázdniny

Lucie Steklá 2018-07-05 14:24:00

Lounsko (lus) S prázdninami přichází také starost rodičů, jak zabezpečit svoje děti po dny, kdy si nemohou vzít volno. Když nemohou ani babičky, nabízejí se příměstské tábory. Ty jsou navíc skvělé pro děti, které se ještě bojí být dlouho pryč od rodičů. Rodiče tak mohou v klidu chodit do práce a přitom mít zajištěné hlídání svých ratolestí s tím, že je ráno na tábor dovedou a odpoledne si je odvedou zpět domů.

V Lounech se rodičům nabízí poměrně velká možnost, kam své ratolesti na příměstské tábory umístit. Jedním z nich je Bublina, která je již mnoho let dětmi vyhledávaná. Letos mají „příměšťáky“ sídlo na Základní škole Přemyslovců v Lounech. „Děti se mohou těšit na trampolínu, koupaliště, atletiku, malování na obličej, zorbingovou kouli, nafukovací hrad a soutěže. Volná místa se ještě najdou,“ vzkazují organizátorky. Ve městě příměstské tábory nabízí také dětské centrum Bludo. „Prázdninový maraton zábavy, poznávání a hravého učení bude vždy v týdenním cyklu. O prázdninách se z nás stanou farmáři, cestovatelé, stavitelé, objevitelé vesmíru, kosmonauti a i parkouristi,“ láká centrum. Tři turnusy příměstského tábora nabízí také Plavecká škola Prosen, kdy je pro děti vždy připraven pestrý program uzpůsobený počasí. Po celé prázdniny je pro děti školního věku připraven také tábor v Klubovně Luna Louny, který slibuje výlety, besedy a bohatý program i návštěvu koupaliště.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video