Michal Nesvadba z Kouzelné školky otevře Rákosníčkovo hřiště

2018-08-08 08:17:00

Přijměte pozvání na slavnostní otevření Rákosníčkova hřiště v Žatci, které je situované pod ulicí Nákladní nedaleko skateparku pod městskými hradbami. Akce proběhne v sobotu 11. srpna od 10 do 17 hodin. Vás, vaše děti i blízké čeká den plný zábavy.

Těšit se můžete na celodenní program, který zaujme především ty nejmenší, pro něž je již sedmé Rákosníčkovo hřiště společnosti Lidl, postavené. V 10:30 vystoupí Michal Nesvadba z Kouzelné školky a po celý den budou děti i dospělé návštěvníky bavit představení o Rákosníčkovi v podání herců z divadla Scéna.

Na hřišti bude otevřen rovněž umělecký koutek, kde si budou děti moci vyrobit své vlastní tričko s oblíbenou večerníčkovou postavou Rákosníčka. Nebude chybět ani malování na obličej. Připravena bude také řada soutěží, za jejichž splnění, budou děti odměněny od samotného Rákosníčka taškou plnou dárků. Svou návštěvu budou moci zvěčnit malůvkou na dřevěný plot, které hřiště lemuje.

Během dne bude pro všechny příchozí připraveno občerstvení ze sortimentu prodejen Lidl za příznivé ceny a chybět nebudou ani zdravé džusy z čerstvého ovoce.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video