Kombinace sportu a zábavy. Fotbalový klub Blažim slavil 50 let

Hedvika Fajkusová 2018-08-31 08:29:00

Blažim (hf) Blažimský fotbalový klub pojal oslavy kulatin velkolepě. Bývalí i současní hráči, funkcionáři, fanoušci a ostatní příznivci klubu si užili odpoledne s bohatým programem, ve kterém nešlo jen o fotbal. Účelem bylo především pobavit se. K tomu dopomohla hlavně skvělá ARABELA SHOW, kde figurovali Martin Maxa, Antonín Duchoslav, Martin Tankwey nebo Petr Vojnar.

Od 14 hodin proběhl na fotbalovém hřišti zápas FK Blažim a staré gardy FK Most. Poté následovala ARABELA SHOW. Její součástí byl fotbalový zápas FK Blažim proti Arabela Teamu. Ten navazuje na fotbalový tým FoD ARABELA promotion, který byl založen v roce 1996 moderátorem Radkem Komorášem a zpěvákem a imitátorem Liborem Petrů. S tímto fotbalovým (ale i hokejovým) týmem známých osobností se jistě již řada z vás setkala v různých koutech České republiky, kde svým „sportovním uměním“ rozdávali radost divákům všech generací.

Do Blažimi přijel například Martin Maxa, který se zhostil role komentátora fotbalového klání. Na hřišti se do role fotbalistů vžili hvězdy, jako například Antonín Duchoslav, kterého proslavila role Vikyho Cabadaje ve filmu Sněženky a machři, syn slavného zpěváka a kytaristy František Nedvěd mladší, zpěvák, moderátor a rodák z Konga Martin Tankwey nebo Jaroslav Sypal, který si zahrál v sérii Byl jednou jeden polda roli nepřejícného a nevraživého poručíka Hrubce alias ,,Kuřete“.

,,Sranda match“ se hrál třikrát patnáct minut. Během přestávek pak bylo pro všechny fanoušky připraveno několik soutěží o hodnotné ceny, jako například podepsané CD Martina Maxy. Poslední třetinu proti Arabela Teamu však nastoupila blažimská sestava žen, která absolutně nerespektovala pravidlo jedenácti hráčů v poli a v přesile tak zápas dohrála 6:5 pro Blažim.

Poté následovalo vystoupení Martina Maxy, Františka Nedvěda mladšího, vítěze Superstar Zbyňka Drdy nebo také frontmana kapely Votchi Petra Kutheila, který zazpíval několik svých písní a také písně z aktuálního muzikálu Mýdlový princ.

Od 20 hodin probíhala taneční zábava, při které hrálo Duo Sound a všichni přítomní oslavovali 50 let fotbalového klubu Blažim až do pozdních nočních hodin.

Napsal(a): Hedvika Fajkusová

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video