Louny drží druhou příčku, v neděli přivítají soupeře z Krupé

Redakce 2018-09-27 14:11:43

Louny (zk) Druhou příčku v tabulce krajského přeboru drží po sedmém kole fotbalisté Loun. V neděli na domácím trávníku přivítají tým Krupky. Fanoušci se tak mohou těšit na zápas druhého týmu se třetím. Krupka na své kontě má stejně jako Louny šest výher a jednu prohru. Krupka má bodů osmnáct, Louny mají o bod více -  devatenáct, neboť jedno utkání prohrály až po penaltách, kdy v základní hrací době se soupeřem remizovaly. 

Níže najdete hodnocení trenéra Zdeňka Kudely k utkání sedmého kola Kadaň - Louny.

Po čtrnácti dnech jsme opět sehráli během sedmi dnů tři soutěžní utkání. A to třetí stejně tak po pohárové středě v sobotu dopoledne. Ovšem oproti střetnutí ve Štětí jsme se na začátek zápasu v Kadani lépe připravili a byli jsme více koncentrovaní. Během dvaceti počátečních minut jsme si vytvořili 2 – 3 velice slibné příležitosti, které jsme měli gólově zhodnotit. Díky zdlouhavému a nepřesnému řešení jsme se radovat nemohli. Soupeře jsme do blízkosti našeho pokutového území nepouštěli. Byli jsme vcelku aktivní, ale také nepřesní. Slibnou kombinaci 3-4 přihrávek vždy zakončila finálová nepřesnost. Asi po půlhodině hry potom vyvrcholila jedna z našich nepřesností na útočné polovině soupeře i ve vzájemné nepochopení a špatnou komunikaci hráčů na naší levé straně. Po ztrátě míče následoval rychlý protiútok středem naší obrany, kadaňský útočník mohl střílet z hranice našeho pok.území, ale brankář Petřík svým skvělým zákrokem stačil míč vytlačit na svoji pravou tyč. To byla stoprocentní šance domácích! Do konce poločasu jsme už Kadaň do vážnější šance nepustili, naopak dvě minuty před koncem prvního dějství jsme konečně v blízkosti domácí branky po přesné kombinaci zahrozili. Po skvělém uvolnění se do pokutového území zleva vřítil Soukup, výborně vystřelil k pravé tyči kadaňského brankaře, ale ten napodobil našeho Petříka – střelu vytlačil na tyč.

Druhý poločas už jsme potom byli daleko přesnější a vstřelili dvě hezké branky. Tu první nechytatelnou bombou z hranice vápna Vasil Popovič a druhou po čtyřech minutách připojil Petr Fořt, když přesně tečoval výbornou přihrávku Trupa z předchozího volného přímého kopu. Domácí hráči se po celý zbytek zápasu snažili výsledek korigoval, ale naši dobře bránili a v kombinaci, na rozdíl od prvního poločasu, dobře drželi míč. Mohli jsme také ještě navýšit skóre. Po zajímavé kombinaci na naší pravé straně se k míči dostal Lesniak a z otočky těsně minul domácí branku. Michal však měl tentokrát spíše posunout míč úplně volnému Pospíšilovi, který čekal přihrávku na hranici „šestnáctky“. Sobotní získané tři body jsou z mého pohledu velice cenné, protože tentokrát jsme hráli proti koncentrovanému, zdatnému a rychlému soupeři.

FK Tatran Kadaň – FK SEKO Louny 0 : 2 (0 : 0) 

Sestava: Petřík - Pergl,Suchý,Krejčík,Fiřt - Schettl (46.Nykl),Pospíšil,Popovič,Zícha (55.Trup) - Soukup - Lesniak 

Branky: 59.Popovič, 63.Fiřt

ŽK: 35.Pergl


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video