Slibujeme reálné věci, vzkazují voličům lídři kandidátních listin

Alla Želinská 2018-10-03 13:06:00

O křesla zastupitelů v Podbořanech usiluje 126 lidí na šesti kandidátních listinách politických stran a uskupení. Před čtyřmi lety bylo soupisek osm. Při minulé volbě zastupitelů v Podbořanech už podruhé za sebou vyhrála ODS. Jejím lídrem je starosta Radek Reindl. Druhá minule byla ČSSD, jejím lídrem je tentokrát místostarosta Karel Honzl, na druhé příčce kandidátky je bývalý dlouholetý starosta města a poslanec Josef Čerňanský. Třetí skončila před čtyřmi lety KSČM, tu vede do voleb podnikatel Karel Zerner. KDU-ČSL má na prvním místě vedoucí laboratoře, mikrobioložku Dagmar Pištěkovou, Podbořanské patrioty vede lékař Petr Ráliš. V čele kandidátky Naše PODBOŘANSKO je finanční ředitel Leo Peterka. V Kryrech nyní v čele soupisky volebního uskupení Za Kryry a obce Strojetice, Stebno a Běsno krásnější je Vladimír Nesvadba, vedoucí oddělení šlechtění chmele v Chmelařském institutu. Dvojkou na této kandidátce je současný starosta Kryr Miroslav Brda. Volební uskupení Za Kryry a obce Strojetice, Stebno a Běsno bohatší ve volbách vede technik ze Strojetic Josef Kolář. Číslo jedna na kandidátní listině Za prosperitu obcí a budoucnost našich dětí je stavbyvedoucí z Kryr Miroslav Bělíček. Uskupení s názvem VAŠE VOLBA!!! NAŠE KRYRY!!! vede jeden z kritiků současného vedení města Václav Kadleček, jenž zastává pozici vedoucího oddělení centrální logistiky a nákupu. Kandidátku SNK Stebno, Běsno, Strojetice vede administrativní pracovnice Jana Trinerová ze Strojetic. Lídrem uskupení Moje Kryry je vedoucí oddělení výkonu trestu věznice v Oráčově Tomáš Pták z Kryr. A nakonec kandidátní listinu KSČM v Kryrech vede učitelka v základní škole ve Vroutku Jarmila Elznicová z Kryr. Nevěřte všem „zaručeným informacím”, které se v kampani zcela jistě objeví, a zkuste se podívat do minulosti. I takový vzkaz nechávají voličům před nadcházejícími volbami lídři volebních stran a uskupení. Co všechno voličům vzkazují?

„Chceme, aby místo, kde žijeme, bylo krásné, čisté a bezpečné, dále se všestranně rozvíjelo, chceme přispívat k přátelským vztahům mezi lidmi, abychom si vzájemně pomáhali a problémy dokázali společně řešit i přes případnou různost názorů. Jsme přesvědčeni, že volba naší strany a kandidátů je opravdu „Dobrá volba pro naše město“, jak zní naše heslo. Seznamte se s kandidáty a přečtěte si náš volební program, který jsme sestavili po zvážení skutečných možností a po vyslechnutí názorů různých skupin obyvatel. Podrobný program najdete v letácích, na vývěsce na náměstí a na www.volbypodborany.cz. Naši kandidáti mají Podbořany a jejich místní části rádi, jsou připraveni tento program uskutečňovat a aktivně a odpovědně se účastnit práce ve prospěch všech občanů,” vzkázala voličům Dagmar Pištěková, lídr kandidátky KDU – ČSL v Podbořanech.

„Vážení občané města Podbořan, v první řadě bych vám všem chtěl upřímně poděkovat za dosavadní spolupráci a podporu, kterou mi většina z vás věnovala. Je vidět, že mě i vám záleží na tom, aby se město dále rozvíjelo tak, aby se zde slušným lidem dobře žilo. Volební program stran jistě dostanete v letáčcích nebo si jej přečtete na plakátech. Za mne vám všem mohu slíbit, že chci slušně a odpovědně prosazovat zájmy většiny občanů a pracovat na dalším rozvoji města. Proto vás všechny zvu k volbám a přeji šťastnou ruku při rozhodování,“ vzkazuje Karel Honzl, místostarosta Podbořan, lídr kandidátky ČSSD.

„Vážení voliči, stejně jako dalších sedm kandidátů naší strany, kteří se ucházejí o vaši důvěru v dalších obcích Podbořanska, nechci slibovat nemožné, ale problémy řešit společně s vámi, se všemi, kteří nám dáte svůj hlas,“ uvedl Karel Zerner, lídr kandidátky KSČM v Podbořanech.

„Nemusíme dělat volební kampaň s údernými hesly týden před volbami ani na protikandidáty vymýšlet nějakou špínu. Za námi je vidět práce. A mně osobně bylo velkou ctí, dělat tuto práci pro vás a pro naše Podbořany. Pokud od vás dostaneme šanci v tom pokračovat, pak za to z celého srdce za celý tým, bez kterého by to nešlo, děkuji. A nevěřte všem „zaručeným informacím”, které se v kampani zcela jistě objeví. Sami zjistíte, že již den po volbách přestanou být „tou zaručenou” pravdou... Mějte krásný den a přijďte k volbám,“ vzkazuje voličům Radek Reindl, starosta Podbořan, lídr kandidátky ODS.

„Naše priority a naše volební cíle najdete mj. i ve volebním vydání novin. Přeji všem šťastnou volbu, za vaši účast ve volbách předem děkuji za všechny svoje kolegy z Našeho Podbořanska,” sdělil Leo Peterka, lídr kandidátky Naše PODBOŘANSKO.

„Podbořany mají podle našeho názoru potenciál být ještě lepším místem k životu a dále se všestranně rozvíjet. Výhodou voličů v komunálních volbách je dobrá znalost kandidujících osobností. Přijďte tedy, prosím, k volbám a vyberte ty, kterým důvěřujete, že se budou zodpovědně podílet na správě a řešení problémů v našem městě a okolních obcí, díky,“ říká Petr Ráliš, lídr kandidátky Podbořanští patrioti.

„Vážení spoluobčané, věřím, že ve dnech 5. – 6. října přijdete k volbám v co největším počtu a svým preferenčním hlasem pomůžete prosadit kandidáta, o kterém se domníváte, že jeho působení v zastupitelstvu bude nejvíce pro město přínosné. Doufám, že se takové důvěry dostane i mně,“ vzkázala Jarmila Elznicová, lídr kandidátky KSČM v Kryrech.

„Chtěl bych zejména poděkovat všem lidem, kteří se chystají jít k volbám a není jim lhostejný vývoj a směřování města či obce, ve kterých žijí. Dále přeji všem, aby měli šťastnou ruku při svojí volbě, aby jimi volení zástupci byli úspěšní a prosazovali pro-gram, se kterým do předvolební-ho klání vstupovali. Stále věřím, že komunální politika je na míle vzdálená té parlamentní, a že na vesnicích a menších městech volíme své zástupce na základě osobních znalostí a zkušeností z jednání s nimi. Na závěr bych měl jedno osobní přání směřující k lidem, kteří se rozhodli kandidovat stejně jako já, veďme své kampaně bez osobních záští a útoků, bez nenávistného jednání, beze lží a pomluv. V první řadě jde především o službu občanům v konkrétním městě či vesnici. Tak mnoho zdaru všem,“ řekl Tomáš Pták, lídr kandidátky MOJE KRYRY.

„K plnění našeho volebního programu budeme přistupovat zodpovědně a svědomitě. Zasadíme se o to, aby hlavní prioritou obecního zastupitelstva v Kryrech byla rozpočtová spravedlnost pro všechny občany. Prioritou sdružení nezávislých kandidátů Stebno, Běsno, Strojetice je spokojený občan. Neslibujeme, děláme,“ tvrdí Jana Trinerová, lídr kandidátky Sdružení nezávislých kandidátů Stebno, Běsno, Strojetice.

„Naše volební hnutí spojuje občany Kryr a spádových obcí, kterým záleží na místě, ve kterém žijí a chtějí spolurozhodovat o dalším směřování našich obcí. Pojďme rozhodovat o dění v obcích společně. Mezi naše hlavní priority patří spokojený život a modernizace Kryr a spádových obcí, výstavba bytových domů, příprava pozemků pro individuální bytovou výstavbu a v neposlední řadě kvalitní školství v Kryrech. Budeme pracovat pro všechny občany bez ohledu na to, kdo nás volil nebo nevolil,“ vzkazuje Václav Kadleček, lídr kandidátky VAŠE VOLBA!!! NAŠE KRYRY!!!

Vzkáži mottem naší kandidatury. Budeme se snažit reagovat na rozumné připomínky a návrhy našich občanů, tedy DIALOGEM, snažit se, aby na kontě města zůstala nezadluženost, ale zároveň přibývalo dílo, tedy ČINEM, a v neposlední řadě budeme dělat vše se zaujetím, vztahem ke Kryrům, Stebnu, Strojeticím i Běsnu, tedy srdcem! Dialogem – Činem – Srdcem!“ vzkazuje Josef Kolář, lídr kandidátky Za Kryry a obce Strojetice, Stebno a Běsno bohatší.

„Myslím, že za těch šestnáct let, co pracuji v zastupitelstvu města Kryry, jsme toho dost udělali. Chci, aby byli lidi v Kryrech a našich obcích spokojený, užívali si tady život a měli, co potřebují. Samozřejmě, že se bude jednat o priority školství, výstavbu města a našich obcí, opravy a údržby, sport, podporu zdravotnictví, jsem rád, že se postupně opravují byty v Domě s pečovatelskou službou. Naše sdružení bude podporovat vše pro naše občany. Chceme slíbit občanům reálné věci. To co slíbíme, že splníme a o tom jste se mohli přesvědčit i v období 2014 – 2018. Naše heslo je jednoduché a stručné „Naši kandidáti neslibují, ale pracují a co slíbíme, to také uděláme,“ říká Vladimír Nesvadba, lídr kandidátky Za Kryry a obce Strojetice, Stebno a Běsno krásnější.

„Vzhledem k tomu, že jsem již nějakou dobu v zastupitelstvu, tak každý posoudí, jestli jsem svojí činností něčím přispěl. Já doufám, že ano. Myslím si, že naše kandidátka nabízí celou řadu osobností, které by pro řízení chodu našeho města Kryry byly přínosem. Jelikož v městském zastupitelstvu působíme zdaleka ne jen jedno volební období, naší voliči si o nás jistě už dokázali udělat svůj obrázek. Konečné rozhodnutí a volba je na vás, na lidech, kteří přijdou k volbám,“ vzkázal voličům v Kryrech Miroslav Bělíček, lídr kryrské kandidátky Za prosperitu obcí a budoucnost našich dětí.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video