Vydřená a zasloužená výhra Loun v Srbicích

Redakce 2018-10-10 10:02:57

Louny, Srbice (zd) Osmé vítězství si na své konto připsali hráči FK Louny, když v sobotu porazili Srbice. V důležitém utkání s týmem z páté příčky tabulky zvítězily Louny 1:2.

V tabulce mají Louny 25 bodů a jsou na druhé příčce. První je stále neporažený Vilémov, který má ale jen o bod více (jedna výhra byla až po penaltovém rozstřelu, takže za dva body). Níže hodnocení trenéra Loun Zdeňka Kudely. 

Opakují se a prohlubují problémy se zraněnými hráči. Do zápasu nemohli nastoupit zranění Fiřt, Schettl a Soukup, proto s námi do Srbic jeli dorostenci Pergl a Myšák.  

Už v týdnu jsme se doma připravovali na umělém trávníku, protože právě na něm se v Srbicích utkání hrají. Dobře jsme věděli, že nás čeká těžký soupeř, byli jsme připraveni a domácí jsme dokonale překvapili. Už ve třetí minutě výborně rozehrál rohový kop Vojta Trup a Michal Lesniak na přední tyči překonal hlavou domácího brankaře Zachardu. 

Srbice jsme vůbec nepouštěli k jejich kombinační hře a nadále jsme se tlačili do šancí.  Po jedné z velmi pěkných kombinačních akcí celé naší levé strany dostal přihrávku k brankové čáře Lesniak, výborně našel Michala Nykla, který prudkou dorážkou podruhé poslal míč za záda Zachardy. Až do čtyřicáté páté minuty jsme Srbicím vůbec nedovolili dostat se do šance. A právě poslední minuta 1.poločasu následné dějství pořádně zamotala. Po našem faulu nefaulu zahrávali domácí od středového kruhu volný přímý kop do našeho pokutového území.Brankář Pokorný míč špatně vyboxoval, jeden z domácích hráčů jej potom přehodil do opuštěné branky a šlo se do kabin. To byla sprcha.... Domácí vstřelili gól, jak se říká, "z ničeho".  

A do druhého poločasu je to velmi povzbudilo. My jsme však dobře bránili a Srbice, ač její hráči většinově útočili,do šance už nepustili. Ba naopak jsme měli své vedení navýšit. Rozhodčí však byl na nás v domácím pokutovém území velmi přísný. A potom Nykl byl ve své další stoprocentní šanci málo důrazný. V 60.minutě si kapitán Suchý vyžádal střídání pro svalové potíže. A nutno dodal, že Vasil Popovič hrál od desáté minuty s podvrtnutým kolenem. A s velkým sebezapřením utkání dohrál! Jeho osobní přístup k zápasu je obdivuhodný. Pochvalu však také zaslouží i ostatní hráči za velmi poctivý výkon. 

Vítězství to bylo nejen vydřené, ale také zcela zasloužené.

TJ Sokol Srbice - FK SEKO Louny 1:2 (1:2)

Sestava: Pokorný - Pergl, Vokurka, Krejčík ,Suchý (60.Svoboda) - Trup, Pospíšil, Popovič, Zícha (88.Myšák) - Lesniak - Nykl (81. Tesař) 

Branky: 3.Lesniak, 17.Nykl 

ŽK: 67.Nykl 


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video