Slovan dominuje krajské lize

Lucie Steklá 2018-10-10 10:15:16

V bitvě o první místo v sobotu porazil rozdílem tří branek Litoměřice a vedoucí pozici si lounští hokejisté upevnili.

Louny (lus, hc) Po čtyřech kolech soutěže byly hokejové Louny první a první zůstaly i po "přímém souboji" o vedoucí post. V sobotu totiž Slovan Louny porazil Litoměřice na jejich ledě 5:8. Louny si tak upevnily první příčku s 15 body, druhé Litoměřice mají o tři body méně. 

5.kolo Krajské ligy mužů Ústeckého kraje slibovalo boj o první místo. Oba týmy měli po 12 bodech a výherce tohoto kola mohl jít do trháku. Slovan poprvé v sezoně vstoupil do utkání velmi dobře. Hráči Slovanu bruslili, vycházeli jim kombinace a přehrávali soupeře na plné čáře. Skvělý vstup završil Rais gólem na 1:0. Slovan ale od 12. minuty úplně přestal hrát a Litoměřice trestali. Nejdříve lounský odchovanec v barvách domácích - Rusý srovnal a poté Stadion během dvou minut urval skóre na svojí stranu v podání 3 gólů. Po první třetině 4:1 pro domácí.

Slovan nakoplo až vyloučení Sebastiana Dörnera, který vrazil Vavricu na hrazení a dostal trest 5 + do konce utkání. Slovan přesilovku využil a do konce druhé třetiny srovnal na 4:4.

Třetí třetina se již nesla v podobném duchu jako začátek utkání. Slovan opět soupeře válcoval, hráči bruslili a tak se již soupeřovi z Litoměřic nepodařilo nic užitečného vymyslet. Slovan si veze z derby zasloužené tři body, ikdyž výpadek tam byl. Každopádně opět Louny potvrdili, že letos nemají konkurenci. 

Za zmínku stojí hattrick lounského Michala Kouska, který ke svým přesným střelám přidal ještě dvě nahrávky a byl nejlepším hráčem na hřišti. 

Jen tak dál !!! ???

Branky a nahrávky : 12. Rusý (Pavlata, Kolenatý), 18. Krejča (Drábek), 19. Pavlata (Kolenatý), 20. Votrubec (Zedek, Purma), 46. Drábek – 9. Rais (Kousek), 24. Kousek (Dalecký), 27. Kousek (Svoboda, Szakal), 34. Svoboda (Růžek, Rais), 42. Svoboda (Kousek, Szakal), 44. Kousek (Salač, Szakal), 55. Szakal (Salač, Růžek), 59. Salač (Szakal)


V minuých týdnech Louny nahlásily také návrat hráče. S úsměvem lišáka vstoupil do nové sezony Jindra Růžek, který minulou sezonu neodehrál kvůli zranění. Dnes opět dominuje lounskému útoku a tento 188 cm vysoký forvard vede kanadské bodování týmu. 

Tuto neděli, 14., října, Louny přivítají poslední tým tabulky Lovosice. Začátek utkání je v 17 hodin. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video