Darujte hračky na Meditační zahradu u žlutého kostela!

Alla Želinská 2018-10-11 10:02:36

Podbořany - Náboženská obec Církve československé husitské pořádá sbírku venkovních hraček, kterými chce vybavit zahradu u žlutého původně evangelického, dnes husitského kostela Božího Spasitele v Podbořanech. Hračky budou k dispozici dětem v dřevěné bedně, kterou zajistí spolek OKAP provozující místní Meditační zahradu.

Venkovní hračky je možné předávat až do konce listopadu přímo v kostele, a to od pondělí do čtvrtka a v neděli od 10-12 a od 14-16 hodin kostelnici, která je shromažďuje. Následně budou vybrány vhodné hračky do bedny na zahradě. Ty zbylé pak budou předány potřebným dětem ve spolupráci s obecně prospěšnou společností Náhradní rodiny Ústeckého kraje.

„Děkujeme všem, kdo přispěli hračkami, například v minulých dnech sestra varhanice paní Brichtová z Líčkova věnovala krásný plastový bazének, který děti na zahradě určitě s radostí využijí. Děkujeme, že pomáháte! Venkovní hračky můžete darovat také například 1. listopadu po vzpomínkové bohoslužbě k památce zesnulých nebo 2. listopadu, kdy bude na zahradě u kostela ohnivá šou,“ uvedl kazatel br. Ivo Kraus. Kontakt na organizátora sbírky je 702 883 225 - Veronika Pohlodková.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video