Nohejbalisté se udrželi v extralize

Iveta Drlíková 2018-10-25 15:49:00

Žatečtí nohejbalisté zakončili další mistrovskou sezónu odvetou v Modřicích, kde porazili domácí B tým 1:5. Baráž tedy vyhráli 2:0 a příští rok tak opět naskočí do extraligového vláčku. Vítězem 47. ročníku nejvyšší nohejbalové soutěže je obhájce loňského titulu, Vsetín.

Barážová odveta proběhla v neděli 21. října v modřické hale. Úvod zápasu byl stejný jako minulý týden v Žatci, když obě utkání dvojic vyzněly jasně pro naše nohejbalisty. Domácí se dokázali prosadit pouze v prvním zápase trojic. „Pro nás to byla povinná výhra. Domácí opět kladli minimální odpor, protože ani v případě, že by baráž vyhráli, tak nemohli postoupit. Objevila se tak řada názorů, že tato baráž byla vlastně zbytečná. Vybojovali jsme tím tedy příslušnost v nejvyšší soutěži i pro rok 2019 a podle předpokladů se ukázalo, že klíčová pro nás byla především porážka Českého Brodu v zápasech play-out. Rád bych poděkoval celému týmu, za jeho herní projev v bojích o sestup, kde je vždy zapotřebí najít motivaci. Za celou sezónu pak hostujícím Štolkovi a Stehlíkovi, kteří se vracejí zpátky do domovského oddílu i plzeňskému Jůzkovi, který by měl u nás zůstat,“ uzavírá P. Vít.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video