Ve čtvrtek se rozhodne! Ustavující jednání zastupitelstva proběhne v Kulturním domě Moskva

Hedvika Mašková 2018-10-26 14:24:00

Data zasedání zná už i většina obcí na Žatecku!

Všichni občané města Žatce jsou zváni na ustavující jednání zastupitelstva, které proběhne 1. listopadu od 17 hodin v Kulturním domě Moskva ve Svatováclavské ulici. Na programu je stanovení počtu členů rady města, volba starosty, místostarosty, členů rady města a zřízení finančního a kontrolního výboru.

Data o konání ustavujících zasedání zná i většina obcí na Žatecku, s výjimkou Čeradic, Žiželic, Měcholup a Bitozevsi, které z důvodu podaných stížností ve věcech volebních či návrhů na neplatnost volby kandidátů, musí počkat na rozhodnutí soudu. Do verdiktu, na který má soud od 19. října dvacet kalendářních dní, se totiž nesmějí v obcích konat ustavující zastupitelstva.

Jako první se bude jednání zastupitelstva konat v neděli 28. října v Tuchořicích na obecním úřadě, kde v komunálních volbách kandidovala pouze Komunistická strana Čech a Moravy. V úterý 30. října proběhne zasedání v Blažimi, kde rovněž kandidovalo pouze jedno volební uskupení, a to Rozvoj Blažimi. Ve středu 31. října se budou konat ustavující jednání zastupitelstev v Libořicích, Lišanech, Výškově a Staňkovicích. Stejně jako v Žatci se první listopadový den bude konat zasedání nově zvoleného zastupitelstva v Holedeči. Den nato proběhnou jednání v Deštnici, Novém Sedle a Zálužicích. Nejpozdější známý termín na veřejné ustavující zasedání obcí je 5. listopadu, kdy budou jednat zastupitelé Libočan a Liběšic.


Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video