Na plese se bavili všichni

Hedvika Mašková 2018-11-03 19:00:00

Na 9. reprezentační ples Domova pro seniory a Pečovatelské služby v Žatci dorazilo do Lidového domu přes 250 návštěvníků. Pozvání přijala také senátorka Zdeňka Hamousová a také emeritní ředitel domova Josef Kolert.

,,Na ples vždy zveme účastníky komunitního plánování, jelikož právě díky Městu a dotaci z komunitního plánování můžeme realizovat nejen ples, ale také jarní zájezd pro seniory a Funny Club, na které nám rovněž přispívá,“ sděluje ředitel Domova pro seniory a Pečovatelské služby v Žatci Petr Antoni. 

Tradičně se akce zúčastnili také lidé ze Seniorcentra Žatec, organizace Kamarád LORM, Mateřské školy speciální, Charity Most, Maltézské pomoci a mnoho dalších.

K tanci a poslechu zahrála místní kapela Free band. Vstupné bylo dobrovolné, ale i tak byly podle průhledné kasičky u vstupu návštěvníci velmi štědří. Všichni, kteří dorazili s platnou vstupenkou, se zařadili do slosovatelné tomboly o zajímavé ceny. V seznamu bylo přes třicet cen a jedna lepší než druhá. Vyhrávaly se permanentky do sauny, žatecká piva i lahve něčeho ostřejšího, kosmetické balíčky, sladké ceny nebo tašky plné zdravého ovoce.

V rámci doprovodného programu vystoupili žáci ze Základní umělecké školy v Žatci, sdružení Roztančená kolečka. Se svým vystoupením se předvedly také ženy z Albrechtické z Mostu a všem ženám se podlamovala kolena během hodnověrného vystoupení impresátora Elvise Presleyho Jakuba Machuldy. Nechybělo ani půlnoční překvapení.

,,Na plese byli klienti domova společně se svými rodinami. Také mnoho klientů z pečovatelské služby. A to je ten důvod, proč to děláme – nabídnout všem možnost dobře se pobavit se svými blízkými,“ řekl Petr Antoni.

Pochvalu si zaslouží také výzdoba sálu, o kterou se postarala nevěřitelně kreativní ergo dílna domova pro seniory.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video