Střet osobního vozu s nákladním u Panenského Týnce nepřežili dva lidé

Lucie Steklá 2018-10-30 11:48:15

Panenský Týnec (lus) Tři hasičské jednotky vyjely v pondělí odpoledne k tragické dopravní nehodě, která se stala u Panenského Týnce. Na úseku silnice I/7 došlo ke střetu osobního auta a kamionu ve směru na Prahu

„Při nehodě dva lidé zemřeli. Hasiči provedli protipožární opatření a vyprostili těla z havarovaného vozu. Silnice je po dobu zásahu uzavřena,” uvedl mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan. Nehoda byla nahlášena v 14.45 hodin, auto mělo po střetu hořet. Na místě nehody zasahovaly všechny složky záchranného systému, silnice byla po dobu šetření uzavřena. 

Vůz podle svědků vjel najednou ze svého pruhu do protisměru přímo pod kola projíždějícího nákladního vozu. "Minulo mě to o pár centimetrů. Projel sem ohnivou koulí," řekl řidič, který v dobu nehody místem projížděl.

Omezení trvalo do večerních hodin. Objízdná trasa pro osobní automobily vedla přes Hořešovičky, Zichovec, Žerotín a Panenský Týnec.  Nehoda se stala v místě, kde se má začít stavět obchvat Panenského Týnce.  U Sulce už je hotový a tato část je velmi nebezpečná. K nehodám do těchto míst záchranné složky vyjíždějí často. Na silnici I/7, budoucí dálnici D7, dochází k tragickým nehodám poměrně často, odborníci už dlouho volají po dostavbě hodně přetížené komunikace. Některá místa na této silnici patří mezi nejnebezpečnější v kraji. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video