Starostou Postoloprt zůstává Zdeněk Pištora, místostarostou se stal Karel Folber

Lucie Steklá 2018-10-31 21:24:00

Na hodinu trvajícím zastupitelstvu bylo vedení Postoloprt zvoleno ve středu v podvečer. Nové zastupitelstvo zvolilo také pětičlennou radu města, finanční a kontrolní výbor.

Patnáctičlenné zastupitelstvo Postoloprt má na další čtyři roky jedenáct staronových členů, čtyři jsou nováčkové: Hubert Vlastimil, Fedáková Kateřina, Hylák Miroslav, Krejza Antonín. 

Starostou města zastupitelé všemi hlasy zvolili dosavadního starostu Zdeňka Pištoru. Ten zůstává uvolněným starostou. Jméno místostarosty se změnilo, od 31. října jím je Karel Folber, který bude svoji funkci vykonávat neuvolněně. Doposud býval v Postoloprtech místostarosta také uvolněný.

Rada je stále pětičlenná. Radními Postoloprt se stali: Zdeněk Pištora, Karel Folber, Hana Elsnicová, Miroslav Hylák a Hana Plachá. 

Předsedou finančního výboru byl zvolen zastupitel Petr Elsnic, z řad veřejnosti Pavel Ježek, Marek Hruda, Jaroslav Klein a Iveta Petřivalská.

Předsedou kontrolního výboru zastupitelé zvolili svého člena Antonína Krejzu, z řad veřejnosti  se členy výboru stali: Ivana Ešlerová,  Petra Coufalová, Martin Cíl a Růžena Velková. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video