Pavel Baník: Pro své děti chci tu nejvyšší kvalitu

2018-11-06 10:18:00

Žatec (PI) Pavel Baník je jedním z rodičů, kteří se rozhodli své dítě nechat vzdělávat na střední soukromé škole. Chtěl se s námi podělit o své zkušenosti z této školy.

„Vždy když přemýšlím o svém životě, tak zjišťuji, že pro mě jsou nejdůležitější moje děti. Mám dva syny a pro své děti chci vždy tu nejvyšší kvalitu. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli jim rovněž poskytnout co nejkvalitnější vzdělání, a proto jsme si vybrali soukromou střední školu v Žatci“, říká Pavel Baník a dodává.

„Můj syn navštěvuje Střední průmyslovou školu elektrotechnickou, spol. s r. o., na adrese: Svatováclavská 1404, Žatec. Tato škola je na trhu více než dvacet let a jednoznačně do města Žatec, a na trh vzdělání, patří. Obávali jsme se studia elektrotechniky, protože je dosti složité a namáhavé, ale syn chtěl studovat právě tento obor. Učiva je zde skutečně velké množství, ale není čeho se obávat. Učí se zde teorie i praxe, takže si každý přijde na své. Pracují zde učitelé, jejichž cílem je žáka všemu naučit a to kolikrát i na úkor svého volného času. Učitelé jsou pro žáky příkladem a vzorem. Musím říct, že pokud pracují na škole kvalitní učitelé, tak funguje skutečně všechno. Často učitelé řeší všechny možné problémy, které žáci mají a to včetně soukromých a se vším si zdárně poradí. Je vidět, že to jsou lidé na svém místě. Perfektní přístup je zřejmý po celé škole a to od paní zřizovatelky, přes pana ředitele, paní zástupkyni, až po učitele,“ sděluje své dojmy Pavel Baník.

Podle něj je na této škole sice velké množství učiva, ale určitě se není čeho obávat. Vše se dá zvládnout. „Můj syn je právě tím příkladem, protože na vysvědčení měl samé jedničky. Učí se, ale se vším mu pomohli právě učitelé a za to jim patří velký dík. Pro nás je to soukromá střední škola taková, jaká má být. Za naše peníze nám syna nejen vzdělávají, ale určitě dostaneme my i on něco navíc. Nikdy bych již nevolil jinak,“ končí své vyprávění Pavel Baník.

Na snímku Pavel Baník se synem Lukášem

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video