Úvod   /   Zprávy   /   Drakiáda Ivana Laifra

Drakiáda Ivana Laifra

Alla Želinská 2018-11-06 11:29:39

Lubenec - Letošní tradiční drakiáda pořádaná modeláři STSČ v Lubenci nesla jméno Ivana Laifra, který bohužel před nedávném navždy odešel.

V pamětí mnoha nejen místních lidí zůstane jako vášnivý modelář všeho druhu, jehož největší láskou byly vždy konstrukce letadel řízených rádiem. Proto na žádné drakiádě jako hlavní pořadatel nesměl chybět. Kolegové Ivana Laifra se rozhodli pojmenovat akci po něm. A tak nebe nad Lubencem minulou sobotu patřilo 1. ročníku drakiády Ivana Laifra. Již od samého rána organizátoři sledovali počasí. Ve 14 hodin se účastníků sešlo na Ruském kopci tak akorát, aby draci předvedli, co umí ve větru. Snažili se děti i rodiče. Sobotní odpoledne se všem líbilo. Vítězové si odnesli diplomy a pamlsků bylo na každého dost. Vítězný drak Milánka Fejfárka nakonec předvedl super let, který byl odměněn potleskem. „Děkujeme všem dětem, rodičům a pořadatelům za hezký dračí den. Slíbili jsme si, že si příští rok zase zalítáme,“ kvitovala s povděkem Jaroslava Lorberová.  

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video