Vrchlického divadlo slaví patnáct let s ochotníky

2018-11-12 07:54:00

Louny (ms) Zahájení předposledního měsíce v roce 2018 bylo v lounském divadle poněkud hektické. „Fronta před pokladnou na Hospodu na mýtince nebrala konce, počet vstupenek na jednoho diváka byl omezen na deset, mizí vstupenky i na ostatní prosincové programy: Adventní koncert Ládi Křížka, koncert Pavla Šporcla, Rybovu Českou mši vánoční a derniéru Bucharů. Jsme šťastní, že jsme pro vás vybrali takový adventní program, že mu nedokážete odolat,“ napsala nám produkční Milena Syrovátková.

Ale do adventu ještě daleko, v divadle mají plnou hlavu oslav patnáctých narozenin, přichystali pro vás na 17. listopadu tři ochotnická představení a těší se, že i vás potěší představení Divadelního souboru Malis Libochovice, který přijíždí s rodinným představením Bylo nás pět (17. 11. ve 13.15), repríza lounského Saturnina (17. 11 v 15.15) a Revizor od Klouzáků (17. 11. v 19.15). Navíc se všechny tři soubory Divadelního dne vzdaly honoráře ve prospěch Lukáška, jedenáctiletého bojovníka se svalovou dystrofií, cyklisty na ručním kole, Louňáka, nyní bydlícího v Blšanech u Loun (úplně čerstvá informace – Lukáš bude v pátek 16. 11. v Praze přebírat bronzovou medaili kategorie junior v závodech na ručním kole, gratulujeme). 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video