Nohejbalisté vyrážejí na mistrovství světa. Reprezentační dres opět oblékne i Ondřej Vít ze Žatce

Iveta Drlíková 2018-11-15 08:43:00

Nadcházející víkend proběhne v Rumunsku Mistrovství světa v nohejbale, na kterém se český výběr pokusí minimálně obhájit dvě zlaté a jednu stříbrnou medaili z posledního šampionátu. Reprezentační dres by měl znovu obléknout i Ondřej Vít ze Žatce, který před dvěma roky pomohl našemu výběru ke dvěma nejcennějším kovům. Kromě Víta by tým měli tvořit ještě tito hráči - Jan Vanke (Karlovy Vary), Jakub Pospíšil, Lukáš Rosenberk, Pavel Kop (všichni tři Modřice) a dva nováčci - Michal Kolenský (Čelákovice) a Jiří Kalous (Čakovice).

„Definitivní sestavu bude reprezentační trenér Roman Gulda oznamovat ve čtvrtek na tiskové konferenci, ale podle plánů bych měl nastoupit do sestavy trojic a singlu. Na mistrovství jsem se intenzivně připravoval půl roku. Jestli jsem ve stejně dobré formě, jako před dvěma lety v Brně, tak to se ukáže až o víkendu v rumunské Cluji,“ říká Ondřej Vít a dodává: „Jakožto obhájci jedné stříbrné a dvou zlatých medailí máme nejvyšší cíle - tři zlaté medaile. Já osobně bych strašně rád obhájil dvě zlaté medaile a myslím si, že kluci ve dvojkách mají ten stejný sen.“ Pozvánku na mistrovství světa i jeho průběh mohou fanoušci sledovat na stránkách českého nohejbalového svazu – www.nohejbal.org. (id)

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video