Tento týden v týdeníku Lounský Press

2018-11-20 10:31:15

Aktuální vydání týdeníku Lounský Press vychází ve středu 21. listopadu 2018.

Šestačtyřicáté číslo Lounského Pressu se na titulní straně věnuje spadlé zdi u školního bazénu v Lounech, sutiny se v těchto dnech odklízí. Dozvíte se o nové hasičském vozu pro sbor v Líšťanech i o tom, že jedinou obcí, kde zatím nezvolili starostu je Ročov. Dočtete se také o oslavě sta let republiky v mateřince Čs. Armády i policejní honičce ulicemi Loun.  Fotografie připomínají uctění památky válečných veteránů i události 17. listopadu. Uvnitř listu se dozvíte informace o spolupráci útulku v Jimlíně s novou nadací Slza zvířat i oslavách halloweenu v obcích. 

Nechybí pozvánky na předvánoční akce nebo článek o dalších výrobcích a akcích, které získaly certifikát Dolního Poohří. Rozhovor vás zavede na zámek v Krásném Dvoře, jeho právě ukončené sezoně a plánech na další. 

Sportovní stránka nabízí pohled na zatím dosažené výsledky lounských hokejistů, áčka i mládežnických týmů, postupu basketbalistů ze ZŠ O. Jaroše do play-off Junior NBA i desáté výhře fotbalistů Loun v řadě. Fotbalový servis nabízí výsledky posledních podzimních utkání. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video