Tento týden v týdeníku Region Podbořanska

Alla Želinská 2018-12-04 10:58:19

Týdeník Region Podbořanska vychází ve středu 5. prosince.

V Regionu č. 48 se dočtete o ocenění bezpříspěvkových dárců krve na Podbořansku, a kdo naposledy dostal Zlatý kříž za 120 odběrů. Informujeme také o kabelizaci Morů a Valova, o mobilním rozhlase v Kryrech. Nechybí ohlédnutí za prvním adventním víkendem a rozsvícením vánočních stromů a také výzva – staňte se Ježíškem seniorů ve Vroutku. Věnujeme se také reakci B. Řeřichy na zveřejněný dříve Příběh bezpráví. Najdete v týdeníku reportáž z poetické vernisáže Evy Fošenbauerové a zprávu o zprovoznění charitního šatníku, který pomáhá i na Podbořansku.

Strana 5 nabízí rozhovor s Jindřiško Riedlovou, která po 14 letech končí ve funkci ředitelky ZUŠ Louny. Kulturní stránka nabízí báseň na prosinec a pozvánky na adventní akce, najdete tu také fotoohlédnutí za zahájením adventu nebo vyprávění o výletu gymnazistů do Prahy na operu Rusalka. Sportovní stránka nabízí zprávy z klání šachistů v Podbořanech i v Krásném Dvoře, ohlédnutí za podzimem malých fotbalistů v Krásném Dvoře, pozvánku do řad florbalistů a rozhovor s mistrem světa v nohejbalu.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video