V divadle zazní i nejznámější vánoční mše, mikulášskou nadílku s pohádkou chystá Jitřenka

Iveta Drlíková 2018-12-06 09:04:04

Žatecké divadlo nabídne koncert pětadvacetičlenného Ústeckého komorního orchestru, Jitřenka představení O třech sněhulácích.

V divadle zazní i nejznámější vánoční mše

Na již tradiční vánoční koncert pětadvacetičlenného Ústeckého komorního orchestru, jeho sólistů a velkého pěveckého sboru pod taktovkou Jiřího Knotteho můžete v sobotu 8. prosince zavítat do žateckého divadla. Před nejslavnější českou vánoční mší J. J. Ryby zazní známé melodie a písně od skladatelů A. Dvořáka, W. A. Mozarta, J. Offenbacha, C. Francka i muzikálové skladby od L. Bernsteina a dalších. Ve svátečním programu vystoupí sólisté Eva Boháčková - soprán, Lenka Jarolímková Schutzová - mezzosoprán, Pavel Machát - tenor, Martin Matoušek – baryton a Zuzana Čajková - sólo na klarinet. Před začátkem bude spuštěna historická opona od akademického malíře Oskara Brázdy.

O tento Vánoční koncert je mezi diváky vždy velký zájem, a tak i letos pořadatelé přidali ještě jedno odpolední představení, a to od 16 hodin. 

Mikulášská s pohádkou v Jitřence

Pokud si s dětmi chcete užít mikulášskou nadílku v komornějším prostředí, než je třeba náměstí Svobody, a navíc je potěšit pohádkou, zavítejte v neděli 9. prosince do loutkového divadélka Jitřenka. Zdejší soubor si pro ně připravil dárek v podobě představení O třech sněhulácích a samozřejmě dorazí i Mikuláš. Balíčky pro děti si od dospělého doprovodu převezmou pořadatelé před zahájením akce, které je v 15 hodin. 


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video