Plavkyně Běšíková je trojnásobnou mistryní ČR

Iveta Drlíková 2018-12-09 14:50:00

Ziskem pěti cenných kovů se žatecká plavkyně Lenka Bešíková velmi stylově rozloučila na českém šampionátu se žákovskou kategorií. Čtrnáctiletá velká naděje českého plavání, která od příštího roku bude startovat již mezi juniorkami, na víkendovém Mistrovství ČR v Novém Jičíně vybojovala celkem tři zlaté a dvě stříbrné medaile.

V úvodním vystoupení nastupovala Lenka Bešíková na stovce polohově jako čtvrtá nasazená. V závodě ale předvedla svůj mimořádný talent i naplavané kilometry a dohmátla druhá se ztrátou pouhých 12 setin. Následně Lenka dominovala na padesátce volným způsobem a stovce znakem, kde již brala zlato. Svoje plavecké kvality prokázala ještě na dvoustovce znakem, kdy mimořádným taktickým výkonem nejdelší znakovou trať ovládla a byla z toho třetí zlatá medaile. Na závěr mistrovství sahala po čtvrtém českém titulu i na stovce volným způsobem. Bohužel však o setinu sekundy prohrála v dohmatu s další reprezentantkou Kinterovou a získala tak druhé stříbro. Plavkyni žateckého oddílu SK Jazzmani gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů i v juniorské kategorii.                  

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video