Chomutovské Vánoce nabízí program na každý den, v divadle zazní Česká mše Vánoční

Soňa Šímová 2018-12-15 13:28:00

Program nejen o víkendech nabízí Chomutovské Vánoce na náměstí 1. máje. V teple párty stanu si můžete užít různá představení i každé všední odpoledne. Minulý pátek si zde například mohli diváci vychutnat vystoupení folklorního souboru Krušnohor.

A na co se můžete těšit v následujících dnech?

Dnes, v sobotu 15. prosince ještě stihnete od 14 hod Jak to bylo s Ježíškem (Hnedle Vedle); Ta naše písnička česká (Hnedle Vedle); 18 hod:. Jindra Kejak. Neděle 16. prosince: 10.30 hod. Vánoční rozsvícení (Divadlo Ve Tři); 14 hod. koncert Vánoční Comodo a Světlušky; 16.30 hod. Vánoční Big Band. Od 10 do 18 hodin Ulov si kapříka ve vánočním jezírku a otevření rybího trhu v parčíku u radnice. Pondělí 17. prosince: od 16.30 hod. Tak zase po roce (ZŠ a MŠ Duhová cesta); 17.30 Vánoční pohádka o jedličce (ZŠ Chomutov, Kadaňská). Úterý 18. prosince: 16.30 hod. Buben, činel, zvoneček, už zdobíme stromeček (ZŠ a MŠ Chomutov, 17. listopadu 4728); 18 hod. Kytarový a bubenický soubor (ZUŠ T. G. Masaryka Chomutov). Od 18. do 22. prosince bude vždy od 10 do 18 hodin k dispozici kopec pro vánoční bobování na náměstí.

Česká mše Vánoční Jakuba Jana Ryby zazní v chomutovském městském divadle v úterý 18. prosince od 19 hodin. Na tradičním vánočním koncertu vystoupí v první části sólisté Jiří Seidl a Radovan Skalický v Koncertu F–dur J. K. Vaňhala pro dva fagoty a orchestr; ve druhé části si posluchači vyslechnou Českou mši vánoční v provedení kvarteta sólistů, ženského pěveckého sboru Clavis Cordium a Pražského mužského komorního sboru. Spoluúčinkuje Festivalový orchestr Petra Macka, umělecký vedoucí Petr Macek. Dirigent Jiří Strunc.

Napsal(a): Soňa Šímová

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video