Tento týden v týdeníku Lounský Press

Lucie Steklá 2018-12-18 10:37:33

Ve středu 19. prosince na stáncích a ve schránkách najdete Lounský Press č. 50. Je to poslední číslo týdeníku v letošním roce, v němž vám jako vánoční dárek přinášíme TV program na celé vánoční svátky ZDARMA. Přejeme veselé vánoce.

Aktuální číslo Lounského Pressu nabízí ohlédnutí za příjezdem Betlémského světla do Loun. Na titulní straně se dočtete o opět zhoršené dopraví situaci u lounských škol v ranních rodinách, zvláště pak u ZŠ O. Jaroše i o bourání bočních zdí školního bazénu na ZŠ Holého. 
Na straně dvě se v rozhovoru se starostou Loun Pavlem Jandou dočtete, jak se za šest týdnů "zabydlel" na radnici a co Louny čeká v následujících letech. Nechybí informace o ceně tepla v Lounech, která je díky věrnostnímu programu nižší. Ohlížíme se také za oslavou adventu v lounském muzeu i novým betlémem v Postoloprtech. 

V předvánočním rozhovoru se rozpovídal vojenský kaplan 4. brigády rychlého nasazení v Žatci. Dozvíte se, kolik obyvatel okresu Louny je Dobrými anděli, i novém zvonu pro kostel v Liběšicích, který požehnal minulou neděli J. M. Michael Josef Pojezdný. Jak se loučí s ředitelskou židlí, píše Vladimír Drápal, končící ředitel Vrchlického divadla. 

Sportovní strana zve na oslavy 85. narozenin HC Slovanu Louny, která se uskuteční v neděli 23. prosince, kdy se odehraje tradiční "utkání odchovanců". Louny chtějí zpět do divize. Kdyby se postup neplovedl, bylo by to obrovské zklamání, říká v rozhovoru o úspěšné podzimní sezoně trenér A týmu FK Louny Zdeněk Kudela. 

Nechybí pozvánky na sportovní akce během předvánočního a vánočního času, i přehled bohoslužeb a akcí během svátků. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video