Kluziště a bazény jsou během vánočních prázdnin cílem mnoha návštěvníků

Redakce 2018-12-29 17:47:00

Oblíbené kluziště na náměstí v Žatci letos funguje už čtvrtou sezonu. Vstup je bezplatný a zájemci si mohou přijít zabruslit každý den i o svátcích, a to včetně Silvestra a na Nový rok.

Provozní doba je denně od 7 do 21:30 hodin a v sobotu a v neděli až do 22 hodin. Jenom na Silvestra bude provoz zkrácen – otevřeno bude jen do 18 hodin. 

O provoz venkovního kluziště, údržbu ledu a dohled na pořádek a bezpečnost se stará správce. Od odpoledních hodin až do večera je otevřen také stánek s občerstvením. Zájem mezi bruslaři, ať už zkušenými, nebo začínajícími, je velký. Míří sem rodiny, maminky a tatínkové s dětmi, babičky a dědečkové s vnuky, nebo partneři, manželské páry, skupinky přátel z Žatecka, Podbořanska a dalších míst, aby si zasportovali a odreagovali se během vánočního volna a před oslavami na přelomu roku.

Po celé vánoční prázdniny se denně bruslí také na Zimním stadionu v Lounech; každý den je na stadionu vyhrazena ledová plocha pro veřejné bruslení vždy na hodinu a půl. V neděli 30. prosince mohou bruslaři v Lounech přijít v čase od 13 do 14.30 hodin, na Silvestra od 14.35 do 16.05 a na Nový rok od 13.30 do 15 hodin.

Vodomilové v těchto dnech mohou navštívit krytý bazén v Žatci ve Studentské ulici v areálu Obchodní akademie. Bazén je otevřený veřejnosti v zimní sezóně každé odpoledne do 22 hodin, o víkendech pak celý den od 10 do 22. V neděli 30. prosince sem můžete dorazit od 10 do 22 hodin, na Silvestra od 10 do 16 hodin a 1. - 2. ledna od 14 do 22 hodin (2. ledna navíc od 7 do 8 hodin ráno). Krytý bazén má šest drah dlouhých 25 metrů a je široký 12,5 metru. Návštěvníkům je k dispozici také pára. 

Zaplavat si mohou zájemci také v krytém bazénu v Postoloprtech. Plavecký areál nabízí návštěvníkům ke sportovnímu vyžití či k relaxaci 25 metrů dlouhý plavecký bazén, suchou saunu a posilovnu. V neděli 30. prosince je plavecký areál přístupný od 10 do do 21 hodin. Otevírací doba platí pro bazén, saunu i posilovnu. "Přijďte si zaplavat!" zve provozovatel zařízení Služby města Postoloprty. O silvestrovské pondělí má postoloprtský areál zavřeno. Na Nový rok - 1. ledna 2019 pro návštěvníky ale opět otevře, a to od 14 do 21 hodin. Ve středu 2. ledna je bazén přístupný od 10 do 21 hodin, v následujících dnech podle běžné otevírací doby. Otevírací doba platí pro bazén, saunu i posilovnu.


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video