Tři cenné kovy pro karatisty ze Sakury

2019-01-11 14:09:00

Další úspěch slaví karatisté ze žateckého klubu Sakura Karate – do. Tentokrát se na sklonku roku blýskli na závodech SKIF Prague Open, kde pro klub vybojovali celkem tři cenné kovy.

Tři karatisté Sakury v čele s trenérem Vladimírem Švehlou, vyjeli třetí adventní neděli na závody SKIF Prague Open, aby opět poměřili své schopnosti s ostatními bojovníky. Hoši nastoupili hned v několika disciplínách. Jako první na ně čekal závod v kata v kategoriích mladší žáci a starší žáci do 6. kyu, kde mezi staršími žáky obsadil Tomáš Winkelhoffer, díky své přesné technice, krásné třetí místo. Pak následovalo sanbon kumite, tedy řízený souboj, do 50 kg. „Velmi mě potěšilo, že tato kategorie byla zcela v naší režii, ve finále se totiž společně utkali dva žáci Sakury Jan Babák a Matouš Chalupa. O něco lepší výkon předvedl Honza, který bral zlato a na Matouše tak vybylo stříbro. Všem třem našim bojovníkům, kteří jeli reprezentovat náš klub a poměřit své síly s ostatními soupeři, moc děkujeme a blahopřejeme jim k úspěchu, jen tak dál chlapci,“ má radost ze všech tří úspěchů a děkuje hochům trenér Vladimír Švehla.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video