Volejbalistky zahájily rok vítězně

Iveta Drlíková 2019-01-12 00:05:00

O víkendu pokračovaly krajské soutěže juniorek a kadetek ve volejbale. Oba týmy žateckého Severu hrály doma a oba uspěly. Juniorky nastoupily v sobotu proti Litoměřicím, které přehrály dvakrát 3:0. Hostujícím hráčkám tak vrátily porážku z úvodního kola soutěže a v okleštěné sestavě se mohly radovat z vítězství a dalších bodů do tabulky, kde jim v průběžném pořadí patří druhé místo za vedoucím celkem z Jirkova. „S výkonem jsem spokojený. Na naší hře je znát, že to holky berou poctivě a chodí na tréninky. Naším cílem je přebory vyhrát a pokusit se o postup do vyšší soutěže,“ říká žatecký trenér Aleš Dvořák. Díky velké marodce odehrál tým sobotní zápasy jen v sedmi hráčkách, konkrétně v této sestavě: Rita Došková, Nicole Jančíková, Veronika Hrdá, Adéla Baronová, Jana Kochanová, Barbora Marečková a Kateřina Bažantová. Další dvoukolo odehrají v Duchcově.

Na úspěch juniorek dokázaly v neděli navázat i žatecké kadetky, které si rovněž se svými soupeřkami z Lovosic poradily ve dvou odehraných zápasech v poměru 3:0. Také kadetkám, které trénuje Jaroslav Vrbata ml., patří v tabulce krajské soutěže průběžné druhé místo. V neděli dvakrát zvítězily na domácí palubovce v sestavě: Bára Karasová, Veronika Janoušková, Adéla Baronová, Anna Vejvodová, Anna Marie Pechová, Kateřina Rodová, Lucie Rodová, Kateřina Svobodová a Klára Weidishová. Příští dvě kola odehrají v Teplicích. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video