Nehoda mezi Blšany a Očihovem, požár v Podbořanech

Alla Želinská 2019-01-18 10:13:00

Podbořansko - Mezi Blšany a Ocihovem se v pátek ráno bouralo. Ve čtvrtek v Podbořanech hořelo.

Na silnici 27 u Blšan k dopravní nehodě osobního automobilu došlo 18. ledna kolem 6.30 hodin. Na místě probíhaly záchranné a vyprošťovací práce, nehoda se zraněním, u autonehody zasahovaly ZZS a PČR. Další podrobnosti zjišťujeme.

Ve čtvrtek 17. ledna zase hasiči vyjížděli k požáru domu v Podbořanech. Několik minut před třetí hodinou ranní byla jednotka hasičů z Vroutku vyslána k požáru nízké budovy v Dělnické ulici v Podbořanech. Při příjezdu na místo události hasiči zjistili, že se jedná o požár v přízemí patrového bytového domu, který je momentálně vybydlený. "Prvotní průzkum zjistil, že se v budově nenachází žádné osoby a byly zahájeny záchranné a likvidační práce v dýchací technice. Hasební práce probíhaly za současného použití několika proudů," uvádějí hasiči z Vroutku na své facebookové adrese. U požáru zasahovali kromě jednotky dobrovolných hasičů z Vroutku také profesionální hasiči z Podbořan, příčinu požáru na místě vyšetřovala Policie ČR. 

Neuplynul přitom ještě ani týden od posledního zásahu hasičů v Podbořanech, kdy v pátek 11. ledna před třetí hodinou ráno vyjížděli k požáru nízké budovy ve Vroutecké ulici. Na této adrese zasahovali hasiči z Vroutku i v říjnu loňského roku. Při požárech nebyl nikdo zraněn.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video