Bohemian Rhapsody láme rekordy, více než dvojnásobně předčil „odstíny”

Lucie Steklá 2019-01-21 15:21:00

Louny (lus) Bohemian Rhapsody láme rekordy i v lounském kině Svět. „Film Bohemian Rhapsody u nás již vidělo více diváků, než každý z filmů, které v minulých letech měly vysokou návštěvnost,“ řekla Hana Maršálová z kina Svět. Těmito filmy byl před čtrnácti lety Anděl Páně a v minulých čtyřech letech filmová trilogie Padesát odstínů. Oproti každému dílu Padesáti odstínů je počet diváků Bohemian Rhapsody vyšší než dvojnásobně. K pátku 11. ledna jsme zatím odehráli sedmatřicet představení,“ vypočetla H. Maršálová. Tato promítání podle jejích slov navštívilo celkem 4 900 diváků.

Jestli je pokaždé vyprodáno? Ano, je. „Vyprodáno je v podstatě pořád, zbude vždy jen pár míst z nevyzvednutých rezervací,“ dodala. V lednu má lounské kino v programu ještě deset promítání tohoto životopisného filmu Freddieho Mercuryho a skupiny Queen. Na tato promítání mají lidé už čtyři stovky rezervací.

První promítání filmu, který minulý týden získal Zlatý globus za nejlepší drama a také pro nejlepšího herce v hlavní roli Ramiho Malleka, představitele Freddieho, se ale neobešlo bez komplikací. Před prvním představením filmu, které bylo naplánováno na 1. listopadu, a které bylo celé zarezervované, nešel film spustit. „Měli jsme smůlu. Odpoledne jsme film zkoušeli a vše bylo v pořádku. Ale před večerním představením už nešel spustit projektor. Doufali jsme v nějakou malou závadu, ten večer jsme to řešili s integrátory na dálku, další strávili celý v naší kabině, nakonec se podařilo film spustit na zapůjčeném zařízení chvíli po osmé. Bohužel však šlo o poruchu takového charakteru, že jsme museli do kina projektor zakoupit nový,“ uzavřela H. Maršálová.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video