Svědek mohl sedět v červeném autě

2019-01-21 14:40:25

CHOMUTOV (r) Chomutovští kriminalisté opětovně žádají o pomoc při objasňování dopravní nehody, která se stala dne 12. prosince 2018 okolo 17.35 hodin. Ke střetu osobního vozidla a chodce došlo v Chomutově v ulici Školní na přechodu pro chodce mezi autobusovým nádražím a budovou katastrálního úřadu. Kriminalisté veřejnost žádali o informace už v průběhu prosince. Dnes mají nové poznatky. Zjistili, že přínosné informace by mohla mít posádka vozidla červené barvy. Toto osobní vozidlo projídělo místem dopravní nehody směrem od kruhového objezdu k přechodu pro chodce. Kriminalisté žádají případné svědky o poskytnutí informací, které by dopomohly k objasnění průběhu popsané dopravní nehody.

S informacemi se můžete obrátit buď přímo na pracovníka služby kriminální policie a vyšetřování na telefonním čísle 974 433 496 nebo na adrese Školní 3587, Chomutov. Popřípadě zavolat na linku 158 nebo informace předat na jakékoliv policejní služebně.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video