Úvod   /   Zprávy   /   Vyhrál domácí favorit

Vyhrál domácí favorit

Iveta Drlíková 2019-01-26 01:27:00

Po měsíční pauze pokračovala i druhá nejvyšší krajská týmová soutěž stolních tenistů. Žatecký Sever B nastoupil doma ve dvanáctém kole proti soupeři KST Libědice A. Favoritem bylo domácí kvarteto, které začátkem prosince v Libědicích vyhrálo 10:0. Svoji roli žatečtí hráči potvrdili i na domácích stolech, když v odvetě vyhráli 10:2.

Po úvodních čtyřhrách byl stav 1:1. Za Sever bodovala dvojice mladíků Keller s Kadlecem. Poté už domácí neponechali nic náhodě, strhli vedení na svoji stranu a po-měrně hladce zvítězili. O druhý bod je soupeř připravil ve třetím zápase jednotlivců, kdy domácí Pejša nestačil na Novobilského. Po dvou a půl bodech získali pro Sever B Keller s Kadlecem, dva body Pejša a tři Kubovský.

Ve dvanáctičlenné tabulce je Sever Žatec B na průběžném 4. místě Krajského přeboru I. třídy. Na třetí Litvínov ztrácí dva body a na druhý Děčín čtyři. S pětačtyřiceti body je v čele soutěže Březenecká A, na opačném konci je Krupka B. Sever Žatec B zatím sedmkrát vyhrál, jednou remizoval a čtyřikrát prohrál, a to s Litvínovem B, Jirkovem B, Duchcovem a Březeneckou. Další utkání odehrají naši stolní tenisté 26. ledna v Děčíně a o den později zajíždí ještě do Krupky. Z dalších výsledků 12. kola: TTC Litvínov B - SKST Baník Most D 10:6, KST Jirkov B - TJ Baník Březenecká A 8:10, ASK Lovosice A - TTC Roudnice A 10:6, SKST Teplice B - TTC Duchcov A 10:5, SKST Děčín B - TJ Krupka B 10:3. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video