Slovan Louny: vítěz základní části krajské ligy Ústeckého kraje

Lucie Steklá 2019-01-28 09:24:00

Louny (lus, vam)  Vítězem základní části krajské ligy je Slovan Louny. Dohrávku osmnáctého kola a poslední utkání, dvacáté kolo, krajské ligy mužů Ústeckého kraje, sehráli během víkendu lounští hokejisté. A dařilo se jim! V sobotu v dohrávce porazili soupeře z Roudnice, v neděli Litoměřice. A po základní části se usadili na první příčce tabulky s rovnými padesáti body a velkým náskokem. Druhý Klášterec má bodů 39, třetí Litoměřice 36 bodů. 

"Slovan se utrhl ze řetězu a Růžek svými výkony velí do II. ligy!!! Slovan převálcoval Roudnici 18:1, Růžek vstřelil druhý hattrick v řadě a celkově to šlape na výbornou. Zaváhání v Klášterci borce nakoplo a teď válcujeme soutěž. Dnes rozehrajeme poslední utkání základní části zápasem proti Litoměřicím. A pak play-off,“ informoval facebook klubu Slovan Louny před posledním utkáním základní soutěže.

Během dvaceti kol Louny šestnáctkrát vyhrály, jednou zvítězily v prodloužení, třikrát prohrály. Tabulku šesti týmů Ústeckého kraje suverénně vedou, poslední je tým Lovosic. V sestavě má Slovan čtyřiadvacet hráčů. Do nejvíce utkání (dvaceti) naskočil Petr Hloucha, který si připsal jeden gól a deset asistencí. Nejpilnější střelce má Slovan hned dva. Shodně dvacet tři branek vstřelili Martin Dittrich (osmnáct odehraných utkání, 22 asistencí) a Patrik Rais (15 zápasů, deset asistencí). Dvacet jedna branek během sedmnácti utkání vstřelil Vlastimil Salač (22 asistencí). Slovan během základní části vstřelil 168 branek, osmdesát dva jich obdržel.

18. kolo: Slovan Louny - Roudnice nad Labem 18:1 (4:0, 6:0, 8:1), vyloučení 4:4

V sobotní dohrávce si hráči Slovanu s chutí zastříleli. Slovan už je jistým účastníkem play-off, do kterého jde z prvního místa po základní části soutěže společně s HC klášterec nad Ohří a Stadion Litoměřice B. Po odstoupení ze soutěže celku Lovosic pro poruchu na chladícího zařízení se o čtvrté místo do play-off v nástavbové části utkají HC Roudnice nad Labem - SK Kadaň B na dvě vítězná utkání. Postupující mužstvo bude soupeřem domácího Slovanu v prvním kole play-off.

Branky domácích: čtyřikrát se trefil Rais Patrik; po třech brankách dali: Růžek Jindřich, Kousek Michal; dvě branky vstřelili: Šedivý Ondřej, Panocha Jiří; jednu trefu si připsali: Szakal Adam, Dittrich Martin, Jarý Tomáš, Říha Lukáš. Za hosty skoroval Vacek Josef.

20. kolo: Slovan Louny - Stadion Litoměřice B 6:3 (2:0,1:2, 3:1), vyloučení 3:5

Branky domácích: Rais Patrik (3x); po jedné brance dali: Růžek Jindřich, Szakal Adam, Dittrich Daniel.

Branky hostí: Cerman Marek, Hruška Michal, Vandas Jaroslav.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video