Chcete mít doma malého hokejistu? Vyzkoušet hokej si může v sobotu v Lounech

Lucie Steklá 2019-01-25 10:11:49

Historicky šestý Týden hokeje probíhá tento týden na několika zimních stadionech po celé České republice. Tradiční náborová akce pokračuje i během víkendu. V sobotu si hokej můžete vyzkoušet také v Lounech. Přijďte v 26. 1. 2019 v 10 hodin na zimní stadion Louny na akci Týden hokeje V Lounech, kde budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou.

HC Slovan Louny ve spolupráci s Českým hokejem pořádá na zimním stadioně akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy! Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). 
V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na Ing. Jana Trefného s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. 
Pro účastníky Týdne hokeje je pak připravena ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje z. s. (Český hokej), získá poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje od CCM. Více informací o příspěvku na první hokejovou výstroj najdete zde. 
Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná po páté po celé České republice a celkově už pošesté. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem téměř 20000 dětí. Více informací najdete na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.
Více informací najdete na webu Slovanu Louny nebo na stránkách Týdne hokeje.  
Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Pro účastníky jsou připraveny drobné dárky s hokejovou tématikou.
Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma (cyklistická či lyžařská) a rukavice. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na pořádající klub s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Nejbližší šancí získat unikátní hokejový zážitek je Týden hokeje, který se koná 21. - 27. ledna 2019.
V rámci projektu Pojď hrát hokej se doposud uskutečnilo pět Týdnů hokeje, kterých se zúčastnilo téměř 20 000 dětí. V září 2016 se konal Týden hokeje pouze na omezeném počtu zimních stadiónů. Od ledna 2017 se pak Týden hokeje rozšířil do celé České republiky a pravidelně se koná na více než 140 místech. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video