Tento týden v týdeníku Lounský Press

Lucie Steklá 2019-01-29 10:20:17

Týdeník Lounský Press č. 4 vychází ve středu 30. ledna 2019.

Začíná demolice mostů v ulici Říční v Lounech, na titulní straně se dočte vše potřebné - jak dlouho bude trvat uzavírka ulice i kudy povede objízdná trasa. Dočtete se také o chřipce, která postupuje krajem a nemocných přibývá i o nových dopravcích autobusových spojů na Lounsku. Jaké novinky chystá akce Zimní smočení se dozvíte na straně 1., stejně jako informaci o nejhezčí pohlednici pro letošní rok, kterou je fotografie Oldřichova dubu z Peruce. 

Dočtete se také o zahájení soudu kauzy zabíjení tygrů, která se okrajově týká Žatecka, nebo o preventivní akci, v níž se lounští policisté zaměřili na chodce - ohroženou skupinu v dopravě. Pozornost věnujte varování o nebezpečí vstupu na ledové plochy. 

Uvnitř listu najdete další část seriálu o památkách lounského architekta Františka Hiekeho či varování před návštěvou "šmejdů". V rozhovoru se o muzice a životě rozpovídala muzikantka Pája Táboříková.

Sportovní stránka nabízí přehled nominovaných sportovců z Lounska na Sportovce okresu Louny  v anketě, kterou vyhlašují regionální Deníky. Přečtete si o úspěchu atletů na krajských přeborech mužů a žen i o fotbalovém turnaji starších přípravek v Lounech. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video