Žatecká nemocnice vydala zákaz návštěv

Redakce 2019-02-04 12:04:00

Zákaz návštěv platí pro všechna lůžková oddělení od pondělí 4. února do odvolání. Kvůli vysoké nemocnosti jsou uzavřeny pro návštěvy také nemocnice v Ústeckém kraji spadající pod Krajskou zdravotní.

Na základě informace Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje vzrostl výskyt akutních respiračních a chřipkových onemocnění v Ústeckém kraji. "Z tohoto důvodu jsme vydali ZÁKAZ NÁVŠTĚV na všech lůžkových odděleních naší nemocnice," uvedli zástupci nemocnice Žatec. Zákaz platí od 4.2.2019 od 10:00 až do odvolání.

Krajská zdravotní vydala v pátek 1. února zákaz návštěv na všech odděleních svých nemocnic. Okamžitý zákaz návštěv byl v pátek 1. února vydán na všech oddělení nemocnic v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě a Chomutově. Již od pondělí 28. ledna platí zákaz návštěv také na Oddělení následné péče Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem se sídlem v Ryjicích.


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video