Tento týden v Lounském Pressu

Lucie Steklá 2019-02-05 13:54:42

Lounský Press č. 5 vychází ve středu 6. února 2019.

Letos se mají začít stavět dva úseky dálnice D7, které, to se dočtete v dalším čísle Lounského Pressu. Dozvíte se také o dalším ročníků zimního smočení v Ohři i radosti ze sněhové nadílky. Informujeme také o čtvrtečním finálovém večer Miss Czech Republic, v němž soutěží postoloprtská Denisa Czervoniaková i o výsledcích Tříkrálové sbírky. 

Dozvíte se také, že se chřipková epidemie šíří a nemocnice zakazují návštěvy i o nových přístrojích, které pomáhají s dýcháním pacientům v lounské nemocnici. 

Nechybí rubrika "na slovíčko s psycholožkou" a další díl seriálu o žatecké architektuře. V rozhovoru se o své cestě do Španělska rozpovídal Míra Zimmermann z Tuchořic. 

Sportovní stránka nabízí rozhovor s předsedou Fotbalového klubu Postoloprty, který doufá v lepší jarní sezonu. Informuje o pokračujících bojích Slovanu Louny v krajské lize i ukončené základní části severočeské ligy basketbalistů. Dočtete se také o soustředění mladých fotbalistů FK Louny. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video