Denisa Czervoniaková získala titul Miss Talent

Lucie Steklá 2019-02-08 12:25:00

Ve čtvrtek večer s číslem deset bojovala ve finále Miss Czech Republic. Její facebookové stránky i messenger plnily před finálovým večerem vzkazy podpory. Ač si osmnáctiletá Denisa z galavečera v Boby Centra titul královny krásy neodnesla, úspěch do rodných Postoloprt veze. A to titul Miss Talent.

"Včerejší finálový večer byl pro mě jedním z nejkrásnějších zážitků v životě. Ten, kdo živý přenos sledoval v televizi či byl dokonce divákem v Bobycentru, tak ví, že jsem si to neskutečně moc užila a dala do toho všechno... a bylo to hlavně díky Vám! Přišlo mi plno překrásných zpráv, které mi po celý večer dodávaly energii, sílu a malou naději. Jsem vděčná za každého z Vás a největším úspěchem pro mě je, že jsem se mohla stát Vaší vítězkou ❤️ . Také děkuji za příležitost reprezentovat a ukázat světu část mého života, čímž byla volná disciplína - mažoretkový sport a získat pro mě ten nejcennější titul MISS TALENT ❤️," řekla po finále Denisa.

Už samotný postup do finále soutěže krásy je pro Denisu velkým úspěchem a rodina je na ní patřičně pyšná. Fandilo jí celé rodné město, spolužáci a známí. "V našich očích i u lidí, co Denisku ani neznají, je stejně vítězka ona!" řekla její sestra Kamila. 

Titul Miss Talent Denisa převzala z rukou ředitelky soutěže Miss Czech Republic Taťány Makarenko. 

Gratulujeme!!!


Do finále soutěže se probojovala loni v květnu. „Stále si pamatuji ten krásný okamžik, kdy při vyhlašování deseti finalistek Miss Czech Republic zaznělo mé jméno a já byla štěstím bez sebe. Od této úžasné chvíle uběhlo již několik měsíců. Máme za sebou řadu soustředění, charitativních projektů, společenských akcí, tiskových konferencí, fitness lekcí a nácviků taneční choreografie. Byly to skvělé okamžiky, které jsem si vždy naplno užila. Nevěřím tomu, že už ve čtvrtek je tu finálový večer, kde se dozvíme královnu pro rok 2019, která bude reprezentovat Českou republiku na světové soutěži,” řekla finalistka soutěže. Držet palce a fandit jí můžete v přímém přenosu televize Óčko TV od 20.20 hodin. Finálový večer se koná v brněnském Bobycentru.

Denisa Czervoniaková už má s jednou podobnou, ale menší soutěží, zkušenost. Před čtyřmi lety se stala vítězkou soutěže Dívka roku. „Na tento titul jsem velice pyšná a moc si ho vážím. Mám na celou soutěž už od oblastního kola ze Žatce mnoho krásných a milých vzpomínek a také jsem tam našla spoustu nových kamarádek, přátel a známých, se kterými jsem stále v kontaktu,“ uvedla. Denisa je členkou Postoloprtských mažoretek, s nimiž získala stříbro na mistrovství Evropy v roce 2016, o rok později titul mistr Evropy 2017. Současně s postupem do semifinále se Denisa stala Tváří centra Krakov pro rok 2019. Prestižní soutěž Miss Czech Republic v čele s Taťánou Makarenko Denisa už dlouho sledovala na sociálních sítích. „Toužila jsem se stát její součástí. Proto jsem v den mých osmnáctých narozenin vyrazila na casting do obchodního centra Krakov v Praze a štěstí se na mě usmálo. Jsem šťastná, že můžu být její součástí. Děkuji všem za podporu, moc si toho vážím,“ dodala finalistka.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video