Tento týden v Žateckých novinách

2019-02-12 11:25:00

Týdeník Žatecké noviny č. 6 ve středu 13. února ve vašich schránkách a na stáncích!

V šestém vydání Žateckých novin se dočtete, o čem si ŽOKEJ VÁŇA povídal se studenty střední zemědělské školy, jaké změny přinese rekonstrukce radnice a revitalizace Hošťálkova náměstí během DOČESNÉ, kolik uvolnilo zastupitelstvo peněz na chystající se obnovu NERUDOVA NÁMĚSTÍ, co jsou to vlastně FIKTIVNÍ FIRMY, jak probíhaly oslavy MASOPUSTU na náměstí Svobody, kde vyrostly nové dobíjecí stanice pro ELEKTROMOBILY a kolik TURISTŮ navštívilo Žatec v loňském roce.

Sportovní strana nabídne vítězství tenisty RADIMA ČERNÉHO na turnaji v Klášterci nad Ohří, klíčový zápas LOKOMOTIVY A, dvě utkání FLORBALOVÝCH DOROSTENCŮ, radostný návrat na palubovku TĚLOCVIČNY ZŠ, nám. 28. října, NOMINACI Miroslava Urbana na cenu Osobnost roku 2018 Ústeckého kaje a KRAJSKÝ PŘEBOR žactva v atletice.

Nechybí ani pozvánky na KULTURNÍ AKCE, jako například na PROJEKCI FILMU a besedu s režisérem Viliamem Poltikovičem nebo PŘEDNÁŠKU v muzeu o tajemných netopýrech. Dozvíte se také, kolik peněz vybrali koledníci v rámci TŘÍKRÁLOVÉ SBÍRKY a jak probíhala přednáška 25 LET S VITRÁŽÍ v žatecké knihovně.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video