Tento týden v Lounském Pressu

Lucie Steklá 2019-02-12 12:47:31

Týdeník Lounský Press č. 6 vychází ve středu 13. února 2019.

Šesté vydání Lounského Pressu nabízí ohlédnutí nad masopustní oslavou lenešických školáků i účastí Denisy Czervoniakové z Postoloprt v soutěži krásy Miss Czech Republic. Dozvíte se, kolik sňatků bylo v loňském roce uzavřeno v Lounech i o nominaci učitelky černčické základní školy do Zlatého Ámose, nebo o "setkání s poezií" malých školáků. Dočtete se také o výstavě Vladislava Mirvalda, která na pražské Kampě vystřídala výstavu Pabla Picassa, o pokračující chřipkové epidemii i dobíjecích stanicích pro elektromobily v Bitozevsi. Nechybí informace o možnosti získání Rákosníčkova hřiště od společnosti Lidl, které mohou Louňané vyhrát v hlasování na internetu. 

Pokračuje seriál o památkách lounského architekta Františka Hiekeho, tentokrát o lounských kasárnách. Dočtete se o ocenění pro žatecké vojáky za misi v Litvě, o přípravách hasičů na Mistrovství české republiky v požárním sportu 2019, stále se můžete zapojit do literární soutěže Chomutovský kalamář. 

V rozhovoru se dočtete o skupině Minimum hudebníků z Tuchořic a okolí. 

Sportovní stránka informuje o postupu Slovanu Louny do finále krajské hokejové ligy i úspěchu atletů z okresu Louny na krajských přeborech žáků v Jablonci nad Nisou. V rozhovoru se dozvíte o přípravách na jarní sezonu fotbalistů Černčic. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video