Tento týden v Regionu Podbořanska

Alla Želinská 2019-02-13 12:11:00

Týdeník Region Podbořanska č. 6 vychází ve středu 13. února.

V šestém vydání Regionu Podbořanska se dočtete o prvním letošním vítání občánků v Podbořanech a o novince, která bude součástí tohoto obřadu, zároveň se dozvíte, jaká jména byla loni nejoblíbenější, o dlouho očekávaném stavebním povolení na opravu kostela v Soběchlebech. Nabízíme také reportáž z bouřlivé debaty kolem nejistého osudu bývalého rekreačního tábora ve Stebně a obávané ubytovny, která by tam mohla vzniknout. Reakci na předešlý rozhovor s arch. Vaníčkem a zdůvodnění plánů na obytnou lokalitu za městem přináší tajemník MÚ M. Gutzer. Dozvíte se o legračním plese seniorů a o jejich setkání s básnířkou.

Přinášíme reportáže z besed v žatecké knihovně – manželů Kantových, v lubenecké knihovně Lenky Novákové a její manžela. Stále se můžete i vy všichni z Podbořanska zapojit do literární soutěže Chomutovský kalamář. V rozhovoru se dočtete o skupině Minimum hudebníků ze Žatecka. Turisté z KČT Podbořany zvou na Únor bílý, údy sílí, který se letos půjde po sedmadvacáté.

Sportovní stránka informuje o Zimním turnaji fotbalistů Buškovic, o výherním tažení lubeneckých stolních tenistů, o výhře podbořanských šachistů, kteří drží vedení v soutěži, i o hokejových utkáních HC Lubenec, který momentálně trápí nemoci. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video