Slovan ovládl krajskou ligu

Lucie Steklá 2019-02-17 21:03:00

Ve finále narazí na tým Klášterce, hraje se poslední víkend v únoru

Louny (lus, vam) Hokejový Slovan Louny ovládl semifinále krajské ligy! Po sobotní výhře na nájezdy na domácím ledě proti Kadani zvítězil i na jejím ledě. Ve finále ligy narazí na konci února na tým Klášterce nad Ohří. Hrát se bude posle-dní únorový víkend.

V prvním kole play off přivítal domácí Slovan Louny soupeře z Kadaně. Na domácích byl vidět třítýdenní výpadek ze zápasového rytmu. Zápas byl bojovný, a i když bylo dost vyloučení na obou stranách, hrálo se bez zákeřných faulů.

Domácí vstoupili do poslední třetiny za stavu v jejich neprospěch 4:5. V devadesáté minutě se podařilo domácím vyrovnat, když Jakub Vavrica prostřelil brankáře hostí a vyrovnal na 5:5. Tento stav vydržel do konce zápasu a tak došlo na samostatné nájezdy. Jely se tři nájezdy, začínali hosté. Po prvních samostatných nájezdech stav byl stále nerozhodný. Po nich začali domácí, což v případě neúspěchu jednoho z mužstev znamenala prohra v celém zápase. Jako první jel trestný nájezd Michal Kousek, který bravurně překonal brankáře hostí Damaška. Na druhé straně se k nájezdu připravil Ladislav Dejmek, ale tomu se domácího brankáře Dorna nepodařilo překonat a domácí mohli slavit první semi-finálové vítězství!

Slovan Louny - Kadaň B 6:5 SN (2:1, 2:2, 1:0)

Branky Slovanu: Kousek Michal (3krát, dvě branky v utkání, jednu v nájezdech), po jedné brance dali v zápase Petržílka Hanuš, Růžek Jindřich, Vavrica Jakub.

Branky Kadaně: Polanský Tomáš (2x), po 1 brance Krpenský Radek, Kulich Radek, Jíra Petr.

Druhý zápas se hrál v neděli v Kadani od třech hodin odpoledne. Louny v něm přehráli domácí Kadaň suverénně 0:4 (0:0, 0:3, 0:1). Tímto vítězstvím si zajistili účast ve finále play-off. Za Slovan v nedělním utkání skorovali: Adam Szakal, Jindřich Růžek, Martin Balázs, Jiří Panocha.

Slovan Louny ve finále. Lounští hokejisté si během dvou víkendových zápasů poradili se soupeřem z Kadaně a zahrají si finále krajské ligy. Foto: Václav Marek


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video