Román Habásko mezi nejlepšími sportovci roku!

Alla Želinská 2019-02-20 07:30:00

V žateckém Městském divadle se v úterý 19. února vyhlašovaly výsledky ankety Nejúspěšnější sportovec roku okresu Louny v roce 2018. První místo v anketě obsadila lounská Adéla Citová, mistryně světa ve sportovním aerobiku, druhé místo vybojoval žatecký nohejbalista Ondřej Vít. Třetím nejlepším sportovcem se stal podbořanský Roman Habásko.

Podbořanský musher za polárním kruhem opět potvrdil, že patří do evropské špičky. V roce 2018 dokončil Finnmarkslopet – nejnáročnější klání psích spřežení v Evropě. Po čtyřech a půl dnech a 567 kilometrech dorazil do cíle. Vyhrál Šediváčkův long. Na ME ve sprintu bez sněhu dojel 4., na ME v dlouhých tratích, také bez sněhu, získal 1. místo. Dvakrát také získal titul mistra republiky.

Na pomyslný trůn usedla lounská Adéla Citová, mistryně světa ve sportovním aerobiku - v úterý večer se stala nejúspěšnější sportovkyní našeho okresu. Druhé místo vybojoval žatecký nohejbalista Ondřej Vít.

Na 4. místě skončila loňská vítězka ankety žatecká plavkyně Lucie Svěcená a na 5. místě je žatecký sjezdař na divoké vodě Vladimír Slanina.

V žateckém divadle nechyběl starosta Podbořan Radek Reindl, který předával cenu 5. nejlepšímu sportovci Vláďovi Slaninovi, nebo také dlouholetý fotbalový trenér a funkcionář Jindřich Zedník z Krásného Dvora.

Mezi nominovanými sportovci byla i blšanská cyklistka Lucie Hochmann, která loni skončila na 5. místě. Letos se neumístila.

Více čtěte v tištěném týdeníku ve středu 27. února. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video