Březnem prošly maškary

2019-02-20 12:46:00

BŘEZNO (soš) — Stovky lidí z širokého okolí se uplynulou neděli sjeli na tradiční masopustní zábavu do Března. V půl jedné se všechny maškary sešly před radnicí, kde od starosty Zdeňka Valenty dostaly klíč od obce. Ohromný průvod pak pokračoval do místního parku, kde proběhla tradiční zabíjačka, soutěže pro děti a další zábava. K tanci a poslechu hrála malá selská muzika v podání kapely Švanda banda. „Návštěvnost převýšila naše očekávání, za což jsme rádi. Budeme se snažit tento trend udržet i do budoucna,” pochvalovala si Linda Svobodová z březenského Infocentra. „Jsme rádi, že jsme oslovili nejen místní. Všichni byli spokojení a počasí také vyšlo. Zvláštní poděkování pak patří dětem ze Základní a mateřské školy Březno včetně učitelek, které tvořily většinu masek. Následně jsme dvě nejlepší třídy ocenili zájezdem do Mirakula.”

I v letošním roce chystá obec několik již tradičních akcí. Například v květnu proběhne Probouzení vinic, v červenci obsadí zdejší pláně opět indiáni, chybět nebude ani srpnová Březenská pouť. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video