Na investice poputuje v Žatci letos přes šedesát milionů

Veronika Salášková 2012-01-16 00:01:00

Žatec – Rozpočet města na letošní rok ve výši 411 milionů korun schválili žatečtí zastupitelé jako vyrovnaný. Znamená to, že částka příjmů je stejná jako výdajů. Na investice je v něm vyčleněno 62 milionů, které půjdou například na výměnu rozvodů a kanalizace Mateřské školy Alergo a Základní školy Jižní, rekonstrukci Hájkovy ulice a vodovod ve Stroupečské ulici. Počítá se také s opravami menších komunikací a osvětlení dalších přechodů pro chodce.

Část z investičního rozpočtu spolkne také koupaliště, jak splátka za jeho rekonstrukci, tak peníze na vybudování sportovišť v jeho areálu. Jako změnu oproti původnímu návrhu odhlasovali také 400 tisíc navíc na příspěvky pro sportovní organizace. Částka se vezme z rezervního fondu, který se o ni sníží.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Poslední zvonění v 1.B ZŠ nám. 28. října v Žatci

Poslední školní den v pátek 28. 6. 2024 také prvňáci ze třídy paní učitelky Evy Svobodové dostali svá první v životě vysvědčení.

Přehrát video
Den otevřených dveří VÚ Buškovice a vystoupení bubeníků

V závěru června 2024 Výchovný ústav, SŠ a SVP v Buškovicích pozval úředníky, podnikatelé, veřejnost, přátele na Den otevřených dveří. Vystoupili i bubeníci ze skupiny Australien Buš-kovice

Přehrát video