Na veletrhu práce se potkal olympionik Petr Koukal s „Frantou z Mostu“

Soňa Šímová 2019-02-20 16:07:02

CHOMUTOV (soš) — V úterý se v chomutovském městském divadle uskutečnil další ročník Veletrhu práce. Ten kromě mnoha nabídek zaměstnání v různých oborech nabídl i zajímavou přednášku badmintonisty, olympionika a manžela olympioničky Gabriely Koukalové o nadaci STK pro chlapy a rozhovor se Zdeňkem Godlou, který hraje v seriálu Most.

Na veletrhu se prezentovaly desítky firem z celého regionu. „Hledáme manažera technického oddělení, controllery, výrobní inženýry, specialisty nákupu, technika údržby elektro a operátory výroby. Nabízíme zajímavé finanční ohodnocení a samozřejmě benefity,“ vyjmenoval zástupce firmy Hitachi Automotive Systems Czech, která sídlí v průmyslové zóně Triangle. Po operátorech výroby byla poptávka u více společností, například u chomutovské pobočky Parker Hannifin. Zámečníkům, elektrikářům, řidičům pracovních a nákladních strojů, vlakvedoucím a projektantům zase nabízely práci Severočeské doly. Svůj stánek zde měla i Česká pošta, úřad práce či pracovní agentury. Vybrat si tak mohl každý, kdo shání práci nebo si chtěl porovnat nabídky a třeba ze současného zaměstnání takříkajíc přejít za lepším.

V 11 a ve 13 hodin zde pak probíhala v zaplněném sále beseda s Petrem Koukalem. Ten představil svůj nadační fond STK pro chlapy, který upozorňuje na často tabuizované téma rakoviny varlat. Při humorné diskuzi pak na modelu předvedl i samovyšetření a neopomněl ani na vyšetření ženských prsou.

Poledne pak patřilo Zdeňkovi Godlovi. Ten pohovořil o své herecké kariéře i legendární roli Franty ze seriálu Most. „Nepřehrávám, vlastně jsem tam sám za sebe, i některé hlášky jsou moje. Ale je divné se pak dívat sám na sebe,“ poznamenal. „V posledním vysílaném díle nebyla taková sranda jako v těch předchozích, ale na co nikdy nezapomenu, jsou špagety na hlavě, protože ten den jsem přišel domů a manželka mi dala k večeři špagety, tak jí říkám „děkuju, už jsem měl“,“ pobavil Godla sál. Rozpovídal se také o svém pobytu ve vězení: „Byl to strašný pocit, protože jsem měl strach o svoje panenství, že jo. Protože já měl dlouhé vlasy z vazby, a když mě vedli do Bělušic, tak tam na mě řvali z okna… No, to asi nebudu říkat. Ale svoji čest jsem si nakonec zachoval,“ rozesmál Godla opětovně diváky. Následovalo vyprávění o tom, co bylo po propuštění a ve chvíli, kdy zmínil svou manželku, přidal se do diskuze i Petr Koukal: „Není to pravé vězení teprve až v manželství?“ Část zajímavého duelu mezi Zdeňkem a Petrem si můžete pustit na videu zde.

Rozhovor s Petrem Koukalem a Zdeňkem Godlou si můžete přečíst v příštím čísle Nástupu, který vyjde ve středu 27. února. 

Napsal(a): Soňa Šímová

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video