Tento týden v Regionu Podbořanska

Alla Želinská 2019-02-26 09:50:00

Týdeník Region Podbořanska č. 8 již ve středu 27. února ve vašich schránkách a na stáncích.

V novém Regionu najdete hlavní body, které budou řešit na středečním zasedání podbořanští zastupitelé, reportáž z Vrouteckého masopustu a dozvíte se o nové knížce Kristiny Folprechtové z Lubence. Třeba také poznáte mladíky, kteří káceli v Buškovicích zdravé stromy a jejich jednání prověřuje policie. Přinášíme foto z maškarního plesu a dočtete se i o tom, komu přispěl fond Logit na zajímavé projekty.

Dočtete se, jaké další památky se chystá opravit Budíček a kolik peněz je připraveno na památky prostřednictvím ORP Podbořany. Dále pak čtěte, jak se můžete připravit na přijímačky do gymnázia a co všechno s sebou přináší mezinárodní projekt Edison, který právě probíhá na GSOŠ Podbořany. Kdo byl úspěšný v lesní soutěži a kdo oslavil diamantovou svatbu. Dozvíte se, kolik svateb se odehrálo loni v katastru města Podbořany a kde se lidé brali.

Můžete se také těšit na fotoreportáž z karnevalu v DDM a na kulturní pozvánky.

Jakých titulů se dostalo podbořanskému musheru Romanu Habáskovi a jak sehráli své další zápasy fotbalisté nebo šachisté, jak byly úspěšné dívky z lubenecké školy v oblastní a okresní přehazované, nebo kde lyžovali žáci na svém lyžařském kurzu – to vše na sportovní straně.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video