Tento týden v Žateckých novinách

2019-03-05 11:00:00

Týdeník Žatecké noviny č. 9 ve středu 6. března ve vašich schránkách a na stáncích!

V devátém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o mezinárodním projektu, do kterého se v minulém týdnu zapojilo žatecké gymnázium, o NOVINKÁCH v Chrámu chmele a piva, DOTACÍCH na nové interiéry Domova ,,Bez zámků“ v Tuchořicích, lokalitách vhodných pro MULTIFUNKČNÍ HALU, aktivní a naučné besedě v NEMOCNICI, interaktivní KNIHTISKAŘSKÉ dílně v Křížově vile, obhájení titulu ŠKOLA UDRŽITELNÉHO ROZVOJE pro Měcholupy, KOTLÍKOVÝCH DOTACÍCH a možnosti, jak pomoci mladému NEMOCNÉMU fotbalistovi.

Sportovní strana nabídne ROZHOVOR s trenérem FK Slavoj Žatec Pavlem Koutenským, několik zpráv z BOWLINGU, zprávu z utkání žateckých KUŽELKÁŘŮ, ukázkovou BOJOVNOST starších žákyň Volejbalového klubu Sever Žatec, cenu za druhé místo v anketě KYNOLOG ROKU pro Lukáše Klímu ze Siberian Husky Teamu Liběšice-Žatec, KONEC zimního turnaje ve fotbale a úspěch Filipa Kellera na krajských přeborech STOLNÍCH TENISTŮ.

Nechybí ani pozvánky na KULTURNÍ AKCE, jako například na BESEDU s autorem pověstí a pohádek Zdeňkem Zajíčkem nebo MULTIŽÁNROVÉ SOBOTY v Galerii Sladovna. Nechybí reportážní fotografie z posledního sezónního MATURITNÍHO PLESU, ani z OKRESNÍHO KOLA ZUŠ ve hře na elektronické klávesové nástroje, akordeon a v komorní hře s převahou smyčcových a dechových nástrojů.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video