Tento týden v Žateckých novinách

Iveta Drlíková 2019-03-12 10:14:00

Týdeník Žatecké noviny č. 10 ve středu 13. března ve vašich schránkách a na stáncích!

V desátém vydání Žateckých novin v tomto roce se například dočtete o SÁZENÍ RŮŽÍ v Radíčevsi, krocích, které udělaly odbory úřadu města v oblasti NEVZHLEDNÝCH REKLAM v ulici třída Obránců míru, povedené vernisáži ,,JEN POČKEJ, ZAJÍCI!“, na kterou dorazila i dcera již zesnulého ruského výtvarníka, o potvrzení VÝJIMEČNÝCH TRESTŮ za vraždu mladíka v Bitozevsi, návštěvě KULTURNÍHO AKTIVISTY a jeho tipech, jak oživit centrum města, úspěších mladých MATEMATIKŮ a PROGRAMÁTORŮ, březnových a dubnových FARMÁŘSKÝCH TRZÍCH a plánované DOBROVOLNÉ ÚKLIDOVÉ AKCI v režii žáků Základní školy nám. 28. října v Žatci.

Na sportovní straně najdete rozhovor s úspěšnou žateckou kajakářkou Lucií NESNÍDALOVOU, informace o přestupu fotbalisty Sulovského do Loun, dále píšeme o skvělém vystoupení twirlerky Anny TRNKOVÉ na březnovém MČR, postupu národních házenkářek do FINÁLE ZIMNÍ LIGY dorostenek, které proběhne tento víkend v Žatci, dalších zápasech stolních tenistů, kuželkářů i prvním jarním souboji FK Slavoj Žatec na hřišti v Modré.

Nechybí ani pozvánky na KULTURNÍ AKCE, jako například na dvojí VELIKONOČNÍ VÝSTAVU v Regionálním muzeu K. A. Polánka a Křížově vile, KRAJSKÉ KOLO ve sborovém zpěvu, kam se probojoval žatecký sbor Camerata nebo na LOUTKOVOU POHÁDKU Míček a drak. Nezapomněli jsme ani na reportážní fotografii z návštěvy domova pro seniory veselou MASOPUSTNÍ DRUŽINOU z žatecké Mateřské školy speciální.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video