Burza psychosociálních služeb

2019-03-24 07:16:00

Louny (kře) Druhý ročník Burzy psychosociálních služeb hostila 5. března Klub(ovna) Luna. Akci pořádala lokální síťařka Monika Křenková z projektu Ministerstva práce a sociálních věcí „Systémový rozvoj a podpora nástrojů sociálně-právní ochrany dětí” za podpory Městské knihovny Louny. Cílem setkání bylo vy-tvoření dostupnější sítě psychosociálních služeb pro ohrožené děti a jejich rodiny. Burza se skládala ze dvou částí.

„V první části se jednotlivé služby prezentovaly hostům a v té druhé měli pozvaní hosté možnost obejít si služby, doptat se na konkrétní informace, nakontaktovat se, popřípadě přímo navázat spolupráci. Služby u stolečků nabízely kromě propagačních materiálů také ukázku svých produktů (kuchařka pro děti od 3 let) nebo kompenzační pomůcky (naslouchadla pro děti),” napsala organizátorka Monika Křenková.

Mezi pozvanými hosty byli zástupci lounské a postoloprtské samosprávy a státní správy, sociální služby, mateřské, základ-ní a střední školy - tedy aktéři pracující intenzivně s ohroženými dětmi a jejich rodinami. Hostům se představovaly služby: EDUCO, Středisko výchovné péče Pšov, Dětská psychiatrická nemocnice Louny, Krajská adiktologická ambulance a poradna pro děti a dorost, Diakonie ČCE, Centrum pro dětský sluch Tamtam a Centrum podpory zdraví. Setkání probíhalo v přátelské atmosféře, neformální prostředí Klub(ovny) Luna napomohlo k navazování kontaktů.

Foto: Monika Křenková 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video