Škola pořádá den otevřených dveří a hostí dílnu

Alla Želinská 2019-03-20 10:34:00

Ve středu 20. března od tří do pěti odpoledne je den otevřených dveří a ve čtvrť na šest začne deštníková dílna :-)

Podbořany - Ještě než začnou zápisy, školy pořádají dny otevřených dveří. Základní škola T. G. Masaryka v Podbořanech ho má právě dnes – ve středu 20. března – od 15 do 17 hodin. Přijďte se tedy seznámit se základkou, která překročila devadesátku a kráčí vesele dál. Budoucí prvňáci a jejich rodiče, prarodiče i všichni ostatní zájemci mohou nahlédnout do všech učeben, kabinetů, laboratoří, tělocvičny, školní družiny.

A tento den se v budově školy uskuteční pro zaregistrované účastníky a zájemce zajímavá výtvarná dílna. „Přichází bláznivé aprílové počasí, přijďte si vlastnoručně vyrobit originální deštník, můžete ho vyzdobit pomocí šablon nebo zcela dle vlastní fantazie. Spolu s Blankou Myslikovjanovou se těšíme na další milé setkání s vámi v rámci výtvarných dílen Městské knihovny Podbořany. Tentokrát v prostorách Základní školy T. G. Masaryka (abychom se mohli pořádně rozmáchnout),“ zvou knihovnice. Dílna začíná v 17:15 hodin.

Na ZŠ Husova budou dny otevřených dveří v pondělí a úterý 25. a 26. března. Oba dny dopoledne jsou určeny pro mateřské školy a 26. března od 14 do 17 hodin pro veřejnost. Jste zváni!

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video