Aerobičky přivezly z Belgie tři zlaté a tři stříbrné

Redakce 2019-03-20 08:39:00

Sint-Niklaas, Louny (bie) Závodníci z Fitness klubu Louny se pod vedením trenérky Jitky Hofmannové zúčastnili ve dnech 2. až 3. března mistrovského šampionátu Open Belgian Championship Sport Aerobic v belgickém Sint-Niklaas. Z prvního závodu sezony veze lounský aerobik domů tři zlaté a tři stříbrné medaile.

Závodnice a jeden závodník z Fitness klubu Louny uspěli na otevřeném mistrovství Belgie mezi nejlepšími reprezentanty evropských států jako Německo, Švýcarsko, Itálie, Francie i početné české výpravy. „Závod jsme pojednali jako zkušební, abychom zjistili, co všechno ještě musíme doladit a připravit se na naše nominační závody, které začínají již za tři týdny,” říká trenérka Jitka Hofmannová a dodává: „věřím, že na blížících se domácích důležitých soutěžích už bude u všech závodnic forma dobře načasovaná.”

Mistryně světa Adéla Citová vybojovala v Belgii druhé místo mezi dospělými ženami a zlato ve dvojici s Karolínou Jánskou. Zlaté bylo lounské juniorské trio ve složení Leontýna Benešová, Naděžda Salačová a Karolína Švecová. Mezi muži zazářil lounský kadet Robi Ahmad, který si veze z Belgie domů první místo, a skvělý výkon podalo také duo juniorek Marika Glavaňáková a Lucie Rychtaříková, které byly druhé. Úspěchem jsou ale i další, nemedailová umístění lounských závodnic, neboť soutěž byla hojně obsazená těmi nejlepšími evropskými reprezentanty. Ze třiceti kadetek v kategorii A se lounská Nikola Remutová umístila na úžasném 4. místě a Lucie Kulichová na finálovém 9. Juniorka Naděžda Salačová skončila ve finále na 5. místě z 19 a Anita Ahmad o jednu příčku za ní, obě v kategorii A. V kategorii B reprezentovala lounský Fitness klub Laura Jirková, která vybojovala úžasné 2. místo. „Všem svým děvčatům i Robimu musím poděkovat za vzornou reprezentaci našeho klubu, města a škol a rodičům a Dukle Praha za zajištění dopravy,“ shrnuje úspěšnou výpravu do Belgie Jitka Hofmannová.


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video